Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Skleni 

všechny recenze uživatele

Priemerná krimi dráma vlečúca sa po dráhe zaužívaných smerov typu denyho 12-ka či Hustle. Preto je dej od začiatku podozrivý a v určitom bode sa stane jasným a preniknuteľným. Herecké výkony boli ..priemerné no po tech. stránke mi film pripadal ako TV film. Aj mimo dejovým dianím ma film trochu sklamal. Tá romantika a celková neúnosnosť ďalších macho romantík ma donútilo strhnúť pár percent. Celkovo teda 60% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Asi tak do vylupování to je ještě poměrně koukatelné, byť nijak zvlášť echt zajímavé. Jakmile ale přijdou na řadu zvraty, začnou díky patosu a klišé nudit a od té chvíle se film táhne a uspává. Škoda těch jmen, jež se tomu upsala. Ta jsou to jediné, co drží tenhle snímek nad hladinou plnícího se septiku. ()

Reklama

HArna 

všechny recenze uživatele

Asi zklamání i když špatný film to není. Přitom měl režisér celkem nadupané herecké obsazení. Nestárnoucí Antonio Banderas, Morgan Freeman, Radha Mitchell a pro mě stále dost opomíjený Rade Šerbedžija. Není to špatný film, ale žádné nadprůměrné dílo nečekejte. Je to předvídatelné a místy dost hloupé. Je to tak na hraně, ale dám tomu 3hvězdy, takže lepší průměr. 60% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lupičská story, která má tak dlouhý rozjezd, že než se začne něco dít, divák už je v limbu. A nepřidá jí ani ta spousta klišé (včetně zbytečné erotické scény, nasazené přesně podle příručky pro začínající filmaře ve 27 minutě), kterými musí dvojice lupičů proniknout než se dostane k cíli, kde.. není nic, jen hrst dalších klišé, tentokrát těch pointových, se spoustou tradičně „nečekaných“ zvratů a odhalení. Navíc Banderas těžce nestíhá skvělého Freemana a to je na výsledku také znát. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 6/10/// +příjemná dvojice Banderas a Freeman, dobrá hudební melodie, zajímavé a napínavé -dost překombinovaný závěr/// Takový klidnější a klasickým způsobem natočený snímek, jen se spoustou moderních hračiček a moderním způsobem zdolávání nástrah. Příjemná dvojice, přiměřeně akční. Možná neohromí každého, ale jinak je to příjemný oddechoví film./// Celkem 72%/// ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama