Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (247)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně poměrně dost příjemné překvapení. A to přestože celý film nevybočí ani na vteřinu, ani milimetrem ze zajetých kolejí, nazývajících se klišé. To znamená, těžká rodinná moralitka, napravený tatík, oddaní přátelé, obětavá láska, porozumění, soucit, blablabla, jednoduše, zápletka na první pohled opovrženíhodný, pomilionté omletý kýč. Jenže tentokrát naštěstí vážně povedený. Dvojice Travolta, Williams tu je velice příjemná, nikterak zbytečně přehrávající, jsou prostě milí, zábavní, neotravní. K tomu hodně fajnová camea Greena, Guzmána, Longa, Dillona. A kupodivu i dětští představitelé působí jako sympatická dvojička nesnobáckých, sladkých dítek, ojedinělá to věc pro tento typ filmů. Zápletka je pak sice obehraná, ale autoři zde nijak zbytečně netlačí na pilu, nepředvádí žádné obvykle trapně přehnané emoce, žádné nesoudné scény ze života těch nejúžasnějších a bezchybných amerických rodinek, naopak vše se odehrává v solidním tempu, v poměrně civilním podání, vtípky vyznívají většinou dost zábavně a v docela slušné porci a navíc ani neodvratný závěrečný happy end nepůsobí nikterak zbytečně nuceně a vlezle. Old Dogs zkrátka není ani náhodou žádná originální podívaná, lépe řečeno, těžko najít film s tuctovějším příběhem, přesto jde ale o velice zábavnou a svižnou komedii, která mě skutečně dobře pobavila. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA FAMILY - Proč jsem si dneska dal Starý páky již po třetí? No protože je to prostě vtipná komedie! Obzvlášť dneska jsem se nasmál snad nejvíc (byl jsem dobře naladěn, v dobrém rozpoložení a ve velmi příjemné společnosti), takže mi dvojice Travolta+Williams krásně sedla. Do budoucna film rozhodně nezatracuji, na zvednutí nálady je ideální. 75% (with J.) ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Klasická stupidní americká komedie od Disneye, ve které každý "vtipně" spadne na sto způsobů, párkrát dostane do koulí a zažije spoustu podobných situací. U toho už se ale dneska moc lidí nezasměje. Celý je to tak absolutně nevtipný a místy až otravný. Walt Becker se tak svým předcházejícím oddychovým Divočákům vůbec nepřiblížil a hvězdné obsazení vůbec nevyužil. O Robina Williamse jsem si už zvyknul, že už ho v žádné pořádné komedii asi neuvidím. U Johna Travolty, který mě nedávno odrovna drsným Charlie Waxem, to ale hodně bolí a u scén, kdy ho lidé pokládají za senilního dědu co se počůrává, jsem trpěl.30% ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Sice nie moc originalna, ale vdaka vybornemu hereckemu obsadeniu celkom zabavna komedia. Travolta z Williamsom sa vyborne doplnuju. Scenar je nenarocny ako v podstate cely film. Pobavil som sa pri tejto komedii viac ako som cakal takze zasluzene tri hviezdicky. A napokon Travoltu mam celkom rad a som vdacny za kazdy solidny film s nim. Vo filme sa objavi v malej a pre neho netypickej ulohe aj Matt Dillon. A to je tiez jeden z dovod preco treba dat tejto komedii sancu. ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

No co tohle bylo v podání Johna Travolty a Robina Williamse za pokus, asi jen tak nepochopím.. Skoro bych si troufl tvrdit, že tito dva pánové už nemají potřebu ze sebe dělat totální blbečky.. Po svých úspěšných kariérách se na stará kolena snaží dělat něco co nemá absolutně nic společného s jejich hereckým uměním.. I když je pravda, že Robina obecně nemám rád, tak po tomto představení ho už začínám celkem nesnášet:-) Johna mám rád moc, takže mě tímto snímkem akorát urazil, ale doufám, že si své renomé, zase vylepší.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama