Reklama

Reklama

Scenáristé a režisér Krvavé hostiny přicházejí s další kapitolou této nové klasické hororové série. Je ráno po prvním útoku a ohavná masožravá monstra vpadla do blízkého městečka. Ti, kteří měli to štěstí, že přežili noc, se přidávají k zvrácené skupině místních, jejichž jediným cílem je zůstat naživu – za každou cenu. Krvavá hostina II: MASAKR představuje nesourodou skupinu postav – včetně dívčího motorkářského gangu a týmu mexických wrestlerů – a servíruje dvakrát tolik krve a dvakrát tolik částí těla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Krvavá hostina 2: Masakr“ je otevřenější ve smyslu prostoru, ale jinak mi to přijde jen jako slabý ovar prvního snímku, který podle mého bořil hranice, a to především toho, co je ještě humor a co už by se dalo považovat jen za úchylnost. Druhý film nic z toho nemá a má jen prdlé postavy, které jsou místy celkem fajn, scény, které místy potěší, ale celkově prostě tolik nevyniká a nebaví. ()

Jožin 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa dosť úchylná záležitosť ! Kúzlo prekvapivej jednotky zmizlo s premavaním príšer po meste. Veľa scén je na nevydržanie, ba dokonca pri niektorých sa človekovi zdvíha žalúdok, o scéne s dieťaťom ani nehovorím. Proste hnus ! Trojku si pozriem iba z toho dôvodu, pretože chcem vedieť ako dopadne táto filmová, dosť upadajúca sračka !!! ()

Reklama

wampire23 

všechny recenze uživatele

Feast bolo síce B-čko, ale veľmi dobré B-čko, v ktorom sa skíbil humor s hororom a divák sa po väčšinu času zabával. Feast 2 je B-čko, ktoré potiera všetko, čo jeho starší braček začal. Humor tu vôbec nefunguje, ako by scenáristi písali pod vplyvom omamných látok a herci tiež nevyzerali úplne čistí, keď to predvádzali. Je tu veľa rôznorodých typov ľudí, ale ani jednému sa nedarí to celé vziať na seba, stále to pôsobí ako paškvil. Akcie a gore scén je tu pramaličko, keď si odmyslíme posledných pár minút, tak nás nemá čím pritiahnuť. Príšery zblízka takmer vôbec nevidíme, pretože keď prídu na scénu, tak kamera začne buď chaoticky kmitať, alebo sa značne oddiali, sem tam vidíme priamo ich pohľad. Jedine pri pitve si môžeme pozrieť príšeru doslova zvnútra, ale pri scéne pitvy to už naozaj prehnali (toľko nechutností, telesných tekutín a neviem čoho všetkého tu ešte nebolo). Spomínana ,,baby scéna" sa snažila byť vtipná a možno kontroverzná, ale mňa nechala chladným, rovnako ako celé ostatné dianie (topiaci sa slamky chytá). Korunu tomu všetkému nasadzuje úplne spackaný záver, ktorý sa diváka snaží naladiť na ďalšie pokračovanie, ale film zhadzuje ešte do väčšieho bahna, pretože to celé pôsobí ako prequel k spomínanému filmu.. Pre mňa veľké sklamanie, pretože po zábavnej jednotke som čakal niečo lepšie. No nie je každý deň sobota:D. Takto sú to slabé hviezdičky, aj keď už ani neviem začo:D. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

pro mě jednoznačně lepší než jednička. Ve filmu pozorný divák odhalí, jak se opravdu projevuje láska ke zvířatům a co mají kočičky rády. Zcela jistě se dá zahlédnout u kus odhaleného ženského těla a nejenom to! Zjistíte, že trpaslíci jsou nespravedlivě diskriminováni, blondýnky potřebují občas pevnou ruku, případně i nějaký tvrdší nástroj, mimozemšťani se musí prozkoumat opravdu do hloubky, ale především je zde zcela empiricky zjištěno, že mimina zdaleka nevydrží tolik, jak se o nich v jiných filmech tvrdí. Velmi silné 3 monstrhvězdy, ale za čas se mrknu ještě jednou, třeba ještě nějaká přibude. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Po skvelej Krvavej Hostine...prichádza dvojka..ktoré je typickou dvojkou - divokejšia, vulgárnejšia, ohavnejšia, horšia...hlavná partia je absolútne nesympatická okrem mexických wrestlerov...sprostými slovami a vážne nechutnými vecami sa nešetrí, a odišiel aj nadhľad jednotky, ktorá si strieľala zo žánru..ostal len obyčajný slasher, ktorá ma nepobavil ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Diane Ayala Goldner, ktorá stvárnila šéfku motorkárskeho gangu, je manželkou režiséra Johna GulageraClu Gulager, ktorý stvárnil barmana, je zase jeho otcom. (DJ Rocco iNc)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama