Reklama

Reklama

Dramatický snímek ze života obyčejných lidí. Film vypráví o třech sourozencích a jejich životních problémech. Morrie (Matthew Perry) žije svůj stereotypní život s manželkou zdánlivě bez problémů, Jay (Ben Foster) je psychicky labilní a Ida (Ginnifer Goodwin) se snaží najít sebe sama. Všichni tři se snaží najít ve svých životech štěstí a zjišťují jak důležitá je pro ně rodina... (KooNY)

(více)

Recenze (121)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Těžko stravitelná věc s velmi dobrým Perrym (ovšem úděsný dabing), která sice navodí dojem, že Váš život je vlastně docela v pohodě, nicméně navodí dosti otázek o konání jedinců v tomto dílku, kdy mi občas zůstával rozum stát. Možná neobyčejný film o "obyčejných" věcech, které jsme už ale mockrát viděli někde jinde. Celkově to je dramatický průměr, který nenadchne, ale ani neurazí. 5/10. ()

casef 

všechny recenze uživatele

Nevím proč je film ožánrován jako komedie? Pod komedií si představuji něco zcela jiného. Když jsem viděl vysoké hodnocení a jako hlavního hrdinu Matthew Perryho, tak jsem se těšil. U mě ale podobné filmy asi nikdy bodovat nebudou, působí to depresivně a je to celkově o ničem. Asi jsem moc jednoduchý, abych takový film pochopil nebo lépe, abych pochopil, co chtěl autor tímto snímkem sdělit. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Rodinné, láskyplné, ujeté, dramatické × komplikované, nevyjasněné, drhnoucí. Vlastně moc netuším o čem to bylo. Některé dějové linie nebyly dotažené a končily kdesi useknuté. Sourozenci postiženi gentickou vadou - poruchy osobností, lezení do zadku "přátelům", manželka snažící se nečekat na desetiletku a mít dítě, a mohla bych pokračovat v tom, čeho se dočkáte u tohoto snímku. Vesměs ale ve mě tento film zanechává docela příjemnou stopu. Je faktem, že u takových lidí by asi každý člověk byl ve střehu. Sama jsem netušila co se stane a co vyvedou. Mátli mě na začátku jména postav a kdo vlastně jsou - Gary, Batti, Laura..nejpodařenější scénou bylo vyprázdnění Morrieho střev na sousedův trávník. Všechny postavy byly výborně obsazeny, jen Hilary Swank měla pro mě trochu neobvyklou roli po té, co jsem jí viděla ve filmu Million dollar Baby. Přejelo ho auto, ale jinak je v pořádku. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Tichá priam nezávislá výpoveď o živote troch súrodencov ktorý len spoločne dokázali prísť k životnému šťastiu ... pripomenulo mi to tie slávne tri prúty kráľa Svätopluka. Milujem tieto malé filmy ..často v nich býva viacej než sa na prvý pohľad zdá....ak vám trávnik obsiera susedov pes a vy nemáte psa, tak aj tak máte vždy možnosť odplaty...myslite na to :) ()

Trishka 

všechny recenze uživatele

Vpravdě jsem příznivcem všech těch amerických - lehce nestředoproudých - snímků o hledání místa na zemi, nefunkčních rodinách a snaze uniknout stereotypu, ale Vyletět z hnízda nebylo právě tím, po čem mé zhýčkané oko toužilo. Né že by mě snad nepotěšilo herecké obsazení, nebo zpracování všech těch na-zem-lehacích a dotýkacích scén, ale všechno to okolo bylo prázdné a ... no - nuda. Kdyby se jen režisérská sesle trochu odvázala a nasadila tempo z konce už na začátek, zasloužil by si tenhle počin mnohem víc, než jen modrej čtvereček. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo převážně ve městě Darien v americkém státě Connecticut. (Terva)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu Sundance 2008. (Terva)

Reklama

Reklama