Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Lesbian Vampire Killers zni sice naprosto dokonale, navic nazev vyjimecne neprehani - lesbickych upirek je tam skutecne pozehnane a vetsinou jsou i dostatecne sexy (to byl nakonec jednoznacne nejlepsi element celeho filmu). Z produkcni stranky, zejmena vizualne to take nevypada vubec spatne, tak proc z toho s podobnym potencialem museli nakonec udelat takhle stupidni slataninu? Nejvetsi kamen urazu prichazi s 2 tragickymi hlavnimi hrdiny, kteri se snazi produkovat jakysi laciny humor, nebo lepe receno - Britsky humor !!! Ten se da v podstate rozdelit na 2 druhy - kvalitni (IT Crowd, Red Dwarf...) a naprosto totalne dementni (komedie se Simonem Peggem). Tohle se bohuzel radi do te druhe kategorie, vtipne situace v nedohlednu, jen se nestacite divit te ultimatni retardaci. Nejakou chytrou hlavicku take napadla genialni idea, ze ve filmu o upirech nepadne ani kapka krve, takze tam misto stylovych krvavych lazni z upiru strikaji explodujici hektolitry bileho jogurtu. 4/10 ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Komedie, ze které je bohužel kick-assózní jenom její název. Kdy už si konečně někdo uvědomí, že když se film jemnuje "Zabijáci lesbických upírek", tak nemůže bejt bez koz, bez krve a bez vtipu. Distribuce na křivce humoru je u zabijáků následující: 2 opravdu vtipné scény vs záplava průměrně trapnejch a nedotaženejch blbin až k několika neskutečně křečovitejm pa-vtipům (za všechny: Dildův meč). Místo očekávané příjemné ptákoviny jsou Zabijáci prostě jen takové plácnutí do vody, které si nezaslouží prakticky žádnou pozornost. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Maximálne vtipná pecka. Od začiatku dokonca som sa kosil. Perfektná atmosféra, dobré efekty, husté hlášky a pekné, sporo odeté lesbické devy. Už len kvôli tomu názvu som to musel vidieť. Jediné čo ma škrelo, bola absencia krvi, lebo z upírok trieskala len nejaká podivuhodná biela tekutina. Ale aj tak to treba vidieť, lebo kde inde by sa človek dozvedel, že panvicou sa dá odseknúť hlava? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Zabijáci lesbických upírek“ jsou filmem, který v sobě měl potenciál, ale nedokázal ho ani trochu využít, a tak se spokojil s tím, že se pokusil být vtipný, pokusil se být akční, pokusil se být trochu perverzní. Jenže všechno je jen trochu a nic z toho není dotaženo tak, aby se skutečně dalo hovořit o smysluplném filmu, který dá něco navíc. Tady není ani navíc ten humor. ()

moviesfan odpad!

všechny recenze uživatele

Velká Británie jakožto původ filmu slibovala (pro mě) skvělý humor a ztřeštěný děj. Jaké jsem zažil zklamání, když jsem se nedočkal ani jednoho, jen velmi nudného a hlavně nevtipného příběhu. Vlastně mohu použít i výraz trapného. Vím že je nutné se nad tímto výsledkem povznést a brát ho s nadhledem. O to jsem se pokusil, ale stejnak je výsledek stejný. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Když Jimm (Mathew Horne) v hospodě zabodne šipku do mapy, tak je přečten název vesnice. Mapa byla ale dost daleko na to, aby se dal název přečíst. (Duoscop)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)

Reklama

Reklama