Reklama

Reklama

Za roky práce jako ostraha v muzeu, si Roger, Charles a George vytvořili velmi osobní vztah k některým uměleckým dílům, která střežili. Jenže teď přišel nový kurátor a hrozí, že se staří pánové se svými milovanými díly už nikdy neuvidí...  Film Staří a neklidní vám představí nejroztomilejší zloděje, jaké si jen dokážete představit. Tři muži, kteří pracují jako ostraha v muzeu, si až dosud žili v poklidném zaujetí uměleckým světem. Každý z nich je okouzlen některým z uměleckých skvostů, jenž střeží. Roger (Christopher Walken), Charles (Morgan Freeman) a George (William H. Macy) jsou uměním a především preferovanými objekty zájmu zcela unešeni. Přestože společně pracují již desítky let, blíže se poznávají až nyní, když nastala v muzeu krize - přišel nový kurátor, který má v plánu zcela změnit vystavované předměty a tedy okrást tři stárnoucí obdivovatele umění o milovaná díla. Naštěstí v sobě navzájem našli spřízněné duše, a tak se zrodí důmyslný plán na záchranu oblíbených uměleckých předmětů. Do zločinců mají daleko, ovšem jejich srdce je nutí spáchat zločin z vášně. Budeme svědky nejodvážnější umělecké loupeže všech dob, jejíž výsledek dojme i rozesměje zároveň. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

Olík 

všechny recenze uživatele

Trojka postarších muzejních hlídačů se nehodlá smířit s převozem expozice do dalekého Norska a tak se rozhodne, že si své nejmilejší exponáty ponechá ke své potěše. Lidi, to byla ale nuda – respekt trojici hlavních představitelů, ale jak bych to celé řešil já: k Macymu byl vybral nějaké zábavnější patrony například Tima Allena, Robina Williamse nebo Martina Lawrence, přidal bych kopu jednoduchých gagů a snad by se z toho dala ještě zachránit průměrná komedie. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když si tady přečtu pár komentářů, tak to vypadá, že ten film je úplná sračka. Podle mě to zase až tak špatná komedie nebyla. Mě to bavilo, zasmál jsem se, herci jsou výborný, nicméně když se před kamerou sejde Morgan Freeman, Christopher Walken a William H. Macy, tak od filmu čekám asi něco navíc. Tady to něco navíc prostě chybělo. Lepší 3 hvězdy. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Milá,krátká,vtipná a úsměvná komedie. Jak se tři starší hlídači nechtěli vzdát toho,co léta hlídali. Ústřední trojice je naprosto skvělá, především Walken. Freeman sice nemá tolik prostoru,což je škoda a Macy je správně úchylnej. Neříkám, že to je kdovíco, ale je to příjemná změna vidět Freemana a Walkena v malý komedii, která sice nepotrhá bránice,ale vyloudí úsměv na tváři. ()

Taninaca 

všechny recenze uživatele

Na tento snímek mě nalákali tři pánové...a ti pánové se jmenovali Christopher Walken, Morgan Freeman a William H. Macy. A takovým esům se těžko odolává. Tyto „důchodce“ spojuje jedno muzeum a tři různé předměty v něm. A aby se nemuseli plahočit až do Dánska, vymyslí si šílený plán, trochu přitažený za vlasy, ale kdo jiný, než tihle tři by to mohli dokázat? Příjemné pokoukání a lepší 3*. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie plná nabitých scén a ultra skvělého hereckého obsazení. Morgan Freeman a Christopher Walken v jednom filmu společně a ještě ke všemu se seniorským vtipem a chaosem. Příběh je skvělý a vše do sebe zapadá, možná je trochu předvídatelný, ale dá se to. Já jsem se bavila, mohu pouze doporučit! ()

Galerie (114)

Zajímavosti (3)

  • Film byl produkován pod pracovním názvem The Lonely Maiden. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru 25. května 2009 na Mezinárodním filmovém festivalu v Edinburghu. V listopadu téhož roku byl vydán na DVD. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v amerických městech Boston a Worcester. (Terva)

Reklama

Reklama