Reklama

Reklama

Kouzlo Avataru a akce Hvězdných válek. Animovaný sci-fi film Bitva o planetu Terra vyšel celé dva roky před celosvětovým hitem Avatar, přitom mu může směle konkurovat i dnes! Originální příběh o planetě, kterou chce lidstvo kolonizovat, ale místní druh se tomu brání, je doplněný o hravou animaci plnou fantastických nápadů a navíc ho doprovází dokonalá hudba. Nenechte si ujít opravdovou událost ve světě sci-fi a nechte se okouzlit úžasným světem planety Terra! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (181)

sona123 

všechny recenze uživatele

A je jasné, odkud kopírovali Avatarovci. Nicméně to není na škodu a nutno podotknout, že Avatar je pochopitelně někde úplně jinde. Terra je pohádka, a to pohádka pro ty nejmenší (je-li vám víc než 8, můžete se trochu nudit, protože všechno to už jste viděli, v mnohem napínavější a akčnější podobě). Nicméně je to také pohádka poetická s koncem, jak má být, tak mhouřím oko a jdu s hodnocením trochu výš. A říkám si, že mít jen nápad (scénerie je nakreslená moc pěkně) prostě nestačí. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Keď som to išiel pozerať, nevedel som o čom to je a čo ma čaká a o to viac som bol prekvapení.Je to vydarený animák s príjemnou hudbou, zaujímavým prostredím, skvelými postavami, nechýbajú tomu ani emocie a celé to pôsobí ako mix Star Wars s Avatarom.Problém vidím len v prostredí filmu.Človekovi sa to musí nejako dostať pod kožu, (aby sa mu zaľúbil ten svet) ale to za tých pár minút ťažko.Akurát si zvykneme len na postavy, ale s tým svetom by sa to chcelo ešte trošku vyhrať, aby aj on trošku zaujal a viac vtiahol a nielen postavy.Určite by to bol skvelý animák.Rozhodne je to, ale príjemný film pre deti aj dospelých. 80% - *4 ()

Reklama

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Páni, absolutně neznámý animák, který asi nikdy díru do světa neudělá a to je velká škoda. Příběh je opravdu dobrý, postavy uvěřitelné a vůbec scény hodně působivé. A proč o tomhle filmu nejspíše nikdo nebude vědět? Bohužel za ním nestojí žádná známá společnost a tak ani po technické stránce se nemůže rovnat dnešním Pixar a nebo Dreamworks animákům, ale i tak má takové zvláštní osobité kouzlo. Škoda, s lepší grafikou by jistě oslovil hodně lidí. Pro mě je to jasných 8/10 ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Everything different scares them. Nemá to animaci jako Pixarovky. Nemá to příběh plný morálních zásad jako Dreamworks. A i přes to všechno působí Terra velmi originálně a nebál bych se ji komukoliv doporučit. Velmi vydařená žánrovka! ------- Podoba s Avatarem je na místě, že by James pokukoval po inspiraci ? ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Postavy na planetě Terra vypadají pomalu jak spermie. Trošku úsměvné, ale kdoví jak vypadají bytosti na jiných planetách. Lidstvo vyčerpalo zásoby ze země a planet kolem sebe, že se rozhodlo vycestovat z naší soustavy a na nejbližší planetě, kde by byl možný život se usadit. Osudná byla právě planeta Terra. Možná bych tomu i věřil, že něco podobného nás čeká, tímto tempem. Animace je propracovaná dobře a příběh nemrzí, jen chtělo v některých ohledech trošičku přidat. Celkem jsem se bavil, za mne slabší čtyři. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Film měl premiéru 8. září 2007 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Scenár filmu bol pôvodne napísaný pre hraný film s realistickou CGI animáciou, keďže sa ale nepodarilo nazhromaždiť dostatok peňazí, bol film natočený ako 3D animovaný film. (Krnac)
  • Film byl natočen technologií TriOviz Inficolor 3D. (Terva)

Reklama

Reklama