Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

greetchen 

všechny recenze uživatele

Jako Slečna Drsňák i v Návrhu byla Sandra Bullock (v rámci možností) okouzlující, ztřeštěné role jí sednou. Tady už je to ale trochu moc přitažené za vlasy. Sandra se sice snaží a místy je vskutku roztomilá, ale výsledek je spíš zoufalý. Není špatná ona, snaží se ze své role dostat maximum, špatný je ten film sám o sobě. Na romantickou komedii je v něm prabídně málo vtipu, romantiku jsem tu nepostřehla už vůbec. A ten konec s dolem je prostě zoufalost sama. Dvě hvězdy, alen jen kvůli těm šíleným rudým kozačkám. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Blbina. Ale krásná, vtipná a chvílemi dokonce originální! Nesnáším anticeny, ať už jsou jakékoliv, ale jestli toto měl být nejhorší ženský herecký výkon v roce, pak musím říct, že jsme měli naprosto skvělý rok. Krom toho - příběh nezadané "křížovkářky"... No jestli toto není nápadité, tak už nevim. Sandra si tu pravou malinu měla nechat, třeba by je konečně přestali rozdávat. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock se rozhodla zaplnit prázdné místo pozitivity svým úsměvem, elánem a nezměrnou vytrvalostí. A čím déle budete pozorovat její červené boty, tím více si ji zamilujete. Střeštěná a plná energie pronásleduje Steva a je ochotna pro něj skočit i do té nejhlubší jámy :-) Navíc jí to i v těch 45 letech náramně slušelo... ;-) 70% ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Tak Sandra Bullock si za toto nezaslúžila Zlatú Malinu, síce liezla dosť na nervy..ale nie na "výkon" hodný tejto ceny...ale All About Steve je taká tuctová komédia, v ktorej sa nedopatrením ukázal Bradley "Hangover" Cooper, ktorý bol len témou filmu, ale nevyužitou...ale exceloval tu Thomas Haden Church, ktorý tento podpriemerný snímok vytiahol z bahna nezaujímavej komédie... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)
  • Na filmovom plagáte drží Mary (Sandra Bullock) v ruke červeno-biely dáždnik. Vo filme je však modro-biely. (misterz)

Reklama

Reklama