Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

predators 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock se rozhodla zaplnit prázdné místo pozitivity svým úsměvem, elánem a nezměrnou vytrvalostí. A čím déle budete pozorovat její červené boty, tím více si ji zamilujete. Střeštěná a plná energie pronásleduje Steva a je ochotna pro něj skočit i do té nejhlubší jámy :-) Navíc jí to i v těch 45 letech náramně slušelo... ;-) 70% ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že to bol jeden naozaj pútavý film, pri ktorom som sa rozplakala, bola to síce komédia, pritiahnutá za vlasy, ale ak ste dávali dobrý pozor neujde vám hlboká myšlienka. A to, že sa ľudia nemajú meniť tak, ako ich chcú ostatní. Pekný film, zaujímavý a dynamický dej v ktorom sa stále niečo deje, príjemní herci, pekná kamera, scenár bol v pohode, rovnako aj hudba. Takých 75%. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Dost průměrná bullockovina, která se na začátek vytasí s neotřepanou profesí hlavní hrdinky (tvorba křížovek), potom ale tak šíleně prudí pravě onou hlavní hrdinkou, že je to na ránu za ranou (až do sladkého bezvědomí). Někdy k polovině se celé to peklo trochu láme, občas se člověk i zasměje (já osobně především u scén s narcistickým reportérem T.H. Churche), ale žádná sláva, to říkám na rovinu. Samozřejmou záležitostí jsou obsahové složky typu citových prodlev a proslovů falešných jako pětník, ale na to si divák u amerických středoproudých komedií musel zvyknou již dávno. II Scénář: Kim Barkerová. 45% ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Parádna oddychovka. Smial som sa na mnohých miestach a prišlo mi, že sa všetci zúčastnení svojimi rolami naozaj bavili. Toto je totiž úplný výplach, komediálna blbina, pričom v takýchto filmoch poväčšinou nehrávajú dobrí herci. Tu sa zišla kvalitná zostavička. Sandra Bullock je už rokmi overený komediálny talent a aj tu opäť raz ukázala aká je dobrá. Mne sa jej postava a ako ju podala veľmi páčila. Ostatní rovnako fajn. Skrátka ideálny film na nedeľný večer keď máte chuť len vypnúť a zasmiať sa. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Tak Sandra Bullock si za toto nezaslúžila Zlatú Malinu, síce liezla dosť na nervy..ale nie na "výkon" hodný tejto ceny...ale All About Steve je taká tuctová komédia, v ktorej sa nedopatrením ukázal Bradley "Hangover" Cooper, ktorý bol len témou filmu, ale nevyužitou...ale exceloval tu Thomas Haden Church, ktorý tento podpriemerný snímok vytiahol z bahna nezaujímavej komédie... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Na filmovom plagáte drží Mary (Sandra Bullock) v ruke červeno-biely dáždnik. Vo filme je však modro-biely. (misterz)
  • Sandra Bullock získala za roli Zlatou malinu v kategorii Nejhorší herečka a společně s Bradley Cooperem další Zlatou malinu za Nejhorší pár roku. (Chrustyn)

Reklama

Reklama