Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Lehký podprůměr… je to taková jednoduchá oddychovka, která nenadchne ani snad neurazí, ale nevím jestli bych se vůbec dodíval, kdyby zde nehrála rozkošná Sandra Bullock (myslím, že si Zlatou Malinu nezasloužila). Některé komediální scénky jsou parádní, ale celkově je film svou zábavností nekonzistentní a vychází mě to na 2 hvězdičky... ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Tak jo. Nechápu Zlatou malinu kterou obdržela Sandra. Ano Sandra je fanatická, ale já jí to věřil každou minutu filmu. Takže to na mě působí věrohodně, a nemá to být tak správné? - aby člověk věřil postavě. Podle mě jí Sandra zahrála perfektně. Několikrát jsem se během filmu přistihl jak je mi jí líto. Ona taková nevinná chuděra. Konečně jsem se i dokázal pobavit u křížovky. Dávám 4 hvězdičky. Sandřin výkon byl věrohodný, (role sice přitažená za vlasy, ale aspoň to není typické Americké co všichni odsuzují, ale jak vidím, lidé neví co chtějí), scénář originální - já osobně nic takového ještě neviděl. Film se mi líbil, perfektně jsem se pobavil a tak myslím to mělo být. ()

Reklama

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Blbina. Ale krásná, vtipná a chvílemi dokonce originální! Nesnáším anticeny, ať už jsou jakékoliv, ale jestli toto měl být nejhorší ženský herecký výkon v roce, pak musím říct, že jsme měli naprosto skvělý rok. Krom toho - příběh nezadané "křížovkářky"... No jestli toto není nápadité, tak už nevim. Sandra si tu pravou malinu měla nechat, třeba by je konečně přestali rozdávat. ()

LTeez 

všechny recenze uživatele

Po půl hodině jsem měl chuť to vypnout,ikdyž jsem tento snímek vnímal jako odpočinkovou alternativu k běžnému filmu. Bohužel asi nejhroší film Sandry Bullock! 2-3 vtipné momenty za celý film je docela málo!! Nemyslíte?! Jedna hvězda, za to, že ikdyž hrála postavu,kterou bych asi musel svázat do kozelce, zalepit jí ústa a uložit do sklepa na dno hokejové tašky - je pořád docela sexy ;) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Kim Barker .. Sandra mne letos chytla za koule. I tímto filmem, který sice není nijak nadprůměrně kvalitní, ale letos se prostě vrátila na výsluní a do vyšší ligy. Vyzrálejší a ostřejší vzhled (neviděl jsem s ní film od Crash, což je celých 5 let) ji dodává osobitý šmrnc a hyperaktivní, ukecanou postavu křížovkářky s rudými kozačkami a deštníkem zvládla zábavně. Z letošní trojice jejich filmů (+ Blind Side, Proposal) je přesto tenhle bohužel ten nejslabší, pod producentskou taktovkou jedou začínající tvůrci, která se vyžívá v jednoduchém příběhu a pitomoučkých komediálních situacích. K zatracení to však není, nudné odpoledne zamázne příjemně. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Na filmovom plagáte drží Mary (Sandra Bullock) v ruke červeno-biely dáždnik. Vo filme je však modro-biely. (misterz)
  • Film sa nakrúcal  v Santa Clarite v Kalifornii (USA) od 30. júla do 3. októbra 2007. (Arsenal83)

Reklama

Reklama