Reklama

Reklama

Vědec Rick Marshall se proslavil televizní debatou s ostříleným moderátorem Mattem Lauerem, ve které byl totálně zesměšněn před celým vědeckým i nevědeckým světem. Jeho bývalá studentka a obdivovatelka Holly mu říká, že pro ni byl vždy vzorem a že jeho kontroverzní teorie kombinující časoprostor a paleontologii ji inspirovala k tomu, že studuje paleontologii. Ukáže mu i zkamenělinu, na které dr. Marshall pozná svůj zapalovač, který byl zašlápnutý dinosauří tlapou. Má také náhrdelník s křišťálovým jehlanem, který vylučuje silnou energii trachyonu. Holly doktora přesvědčí, aby dokončil svůj trachyonový zesilovač a aby spolu zašli do jeskyně, kde fosilie našla. Když tam přijdou, trachyonový zesilovač se aktivuje a způsobí, že se oba i s jeskynním průvodcem dostanou do vodního víru a poté se ocitnou v úplně jiném časoprostoru. Seznámí se tam s opičím mužem, který jim v novém světě pomáhá přežít. Podaří se trojici najít stroj času, který je dokáže vrátit do současnosti? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (340)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Absolutně nevtipná "komedie", ve které se nás Will Ferrel opět pokouší zabít svými rádoby vtipnými dialogy o ničem. A režiséra Silberlinga přitom zavřel asi někam do skříně. Jestli ne, tak docela smutný, že člověk, který stál za vypravěčsky velmi svěží Řadou nešťastných příhod natočil tento film bez jedinýho nápadu, spádu nebo alespoň využití toho světo okolo. Někdy mi přišlo, že ani ty scény na sebe moc logicky nenavazujou. Jedinej kdo to aspoň trochu zachraňuje je celkem slušnej Danny McBride a celkem slušný triky. To je ale po čertech málo a chvilkama jsem dokopával k tomu, abych to vůbec dokoukal.20% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Napriek slabému hodnoteniu som bol ochotný dať Ferrellovi šancu, aby ma skúsil rozosmiať. Podarilo sa to raz, pri scéne s obrím komárom. To je na komédiu dosť slabá vizitka. Celkovo je to strašná hovadina. Zlepenec všetkého možného s biednou úrovňou trikov. O vtipy a humor tu snaha je, ale je to všetko nejaké suché a neúčinné. Hovadina len pre skalných fanúšikov Ferrella. 30%. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jistě.. je to hloupé, není to nijak extra vtipné ani zábavné... (samozřejmě s několika světlými mometny, které jsou mimořádně vtipné a zábavné), ale celé je to tak roztomile praštěné, pitomé a navrch velice slušně digitální, že si, i přes těch několik zbytečně nechutných momentů, ty slabší 4 prostě neodpustím.. Kdo žral jako malej dinosaury, ten mě pochopí... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jo, jasně, tady musíte "vypnout" :-) a možná budete mile překvapeni. Třeba jako já :-) Jasně, nejedná se o žádný duchaplný příběh a emzáci jsou z gumy, ale jinak jsem se i párkrát zasmál a co do kvality zpracování, tak naříkat nemůžu. Především honičky z tyranosaurem jsou opravdu povedené... Na nedělní odpoledne paráda! :-) 70% ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Nevtipna slatanina, jez nepozna inteligentni humor ani kdyby do nej narazila. Masky podivnych zabych mutantu, koupili zrejme rekvizitari ve Svete hracek a jen jsem hledal jestli tam jeste neuvidim nalepenou cenovku. Vsechno to na me pusobilo, jako by to bylo natoceny pres vikend a to jim jeste zbyla volna nedele. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Původní rating byl R, ale po sestřihu se film dočkal mírnějšího PG-13. (HellFire)
  • Hvězdy původního seriálu ze sedmdesátých let, Kathy Coleman a Wesley Eure, si ve filmu zahrály camea, která se ale nedostala do finální verze filmu. (CrypzzXD)

Související novinky

Neeson s bílou parukou a plnovousem

Neeson s bílou parukou a plnovousem

05.12.2010

Znamená to, že si zahraje Santa Clause? Ne, Slobodana Miloševiče. Přesněji řečeno fiktivní postavu, která bude osudy bývalého srbského prezidenta inspirovaná. V temném dramatu An Ordinary Man Liam… (více)

Reklama

Reklama