Reklama

Reklama

Někdo tam dole mě má rád

  • USA Someone Down There Likes Me (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Silně věřící Oto (Martin Frajt) přijde následkem přepadení o možnost pohybu, je upoután na vozík a jediným způsobem komunikace s okolím jsou jeho oči. Když se navíc stane nemohoucím svědkem znásilnění a vraždy své ženy a dcery, prosí v duchu Boha o odplatu. Ten se však neozývá. Oto se tedy obrátí na druhou stranu. Za pomocí zástupce strany temna vykoná nelítostnou krvavou pomstu a zároveň poznává nejtemnější stránky lidské duše… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Bůhvíjak převratný tenhle snímek tedy není (leda svým mizerným ozvučením). Chvílemi jsem se nemohl zbavit dojmu, že se dívám na nějakou nepříliš povedenou televizní inscenaci a tenhle dojem ještě umocnily ochotnické výkony některých (ale zdaleka ne všech) zůčastněných. Avizované gore scény zase nebyly tak brutální jak jsem čekal a pár efektů vypadalo i dost lacině. Na druhou stranu část herců si se svými rolemi poradila opravdu dobře, veselá kopa Max byl vyložený sympaťák a dcerka Alice vybavená skvělou figurou zase náramná kočka (tedy aspoň do chvíle než jí René přežehlil ksicht). Příběh a dialogy byly kupodivu docela dobré a občas zazněla i nějaká smysluplná myšlenka. Suma sumárum - že bych se extrémně bavil tak to tedy ne, ale odpad! si NTNMMR určitě nezaslouží. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Klobúk dolu. Čakal som všeličo. Amatérsku, nezáživnú prechádzku nekonečne, nechutne, krvavými a brutálnymi predstavami Romana Vojkuvka. Ale na moje prekvapenie som dostal ozaj premyslený film, ktorý nie je len obyčajnou vyvraždovačkou. "Někdo tam dole mě má rád" má všetko čo by mal dobrý film mať. Má skvelé triky(ktoré sú najväčším kladom filmu), solídnych (ne)hercov a predovšetkým dej, ktorý je v tomto prípade dokonale premyslený a vycibrený do posledného puntíku. Teraz čo to k amatérčine. Dosť ludí reaguje na to, že je amatérčinu z filmu cítiť na míle ďaleko. Je to amatérsky film, tak kto čakal, že to bude profesionálne? Jasné i mne zo začiatku vadili strojené dialógy, ale ako povedala postava Ota vo filme "na všetko či človek zvykne, či už chce, alebo musí". Ja som po 15min nevnímal, že niečo také by mi vadilo, ale kto nechce.. nezvykne si. Teraz späť k samotnému filmu. Bál som sa ako bude natočená scéna so znásilnením. No moje počudovanie, bola lepšia než v "normálnych filmoch". Film hral divákovi na nervy, predovšetkým pri scény s kočíkom mi nebolo všetko jedno. U mňa je to na 70% a pochvala patrí všetkým, ktorý sa na tomto exploitatione podieľali. Držím palce do ďalších projektov. ()

Reklama

virus10 

všechny recenze uživatele

Herci, tim jsem to moc nevěřil a už vůbec mi nesedl Max (takový ďábel se jen tak nevidí). Na filmu je vidět, že moc peněz nebylo, ale i přesto mě to nezklamalo. Film mě nenudil, krvavý scény se taky většinou povedly a i přes 2 hodinovou stopáž to slušně uteklo. I když konec byl trošku horší. Tvůrci si určitě zaslouží obdiv za povedený český horor za skromných podmínek a taky druhou šanci natočit horor s vyšším rozpočtem a taky s opravdovými herci. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

...film odhaľuje čo všetko je človek schopný urobiť.....na akých zverstvách sa dokáže poddielať......inak : myšilienka a pointa filmu -velice zaujímavá a doteraz málo videná...(najmä v takejto podobe). Dejová línia ma však nezaujala nijak zvlášť.....ale to nebolo ani zmyslom tohoto snímku....jeho hlavná línia je ukázať temné stránky našich duší.......čo je vyjadrené neobyčajne veľkou brutalitou a až nechutnými (zverskými) scénami....aj v dobrom človeku sa može skrývať satan.....ktorý čaká na svoju chvíľku........Oto je tým najlepším príkladom.....***/****.... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nebudem rozoberať klady a zápory filmu, ja som z neho nijak uchvátený nebol, je to silná amatérčina a určite by si zaslúžil väčší rozpočet a aspoň nejakých hercov a nie amatérov, ktorí prednášali svoje repliky, akoby čítali daňové priznanie. Taktiež ma nijak extra neoslovilo filozofické pohrávanie sa o zmysle dobra a zla a otázka opustenosti ľudstva Bohom. Takéto kvázi filozofovanie ani do exploitation hororu nepatrí. Ale v každom prípade za pozornosť stojí z toho pohľadu, že sa mi každý deň nepodarí vidieť film tohto razenia natočený v susednej krajine. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Před Někdo tam dole mě má rád natočil Roman Vojkůvka hororový kraťas Neusínej!. (Halloween9)

Reklama

Reklama