Reklama

Reklama

Někdo tam dole mě má rád

  • USA Someone Down There Likes Me (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Silně věřící Oto (Martin Frajt) přijde následkem přepadení o možnost pohybu, je upoután na vozík a jediným způsobem komunikace s okolím jsou jeho oči. Když se navíc stane nemohoucím svědkem znásilnění a vraždy své ženy a dcery, prosí v duchu Boha o odplatu. Ten se však neozývá. Oto se tedy obrátí na druhou stranu. Za pomocí zástupce strany temna vykoná nelítostnou krvavou pomstu a zároveň poznává nejtemnější stránky lidské duše… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Vcelku to slo, az na ty chvilema umorny nudny dialogy mezi dablem a Otou. Ta prvni polovina s Otou na vozicku, zvracenou (ale opravdu docela sukezni) Magdou a popisem jejich zivota je opravdu silne mraziva.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Na českej film může být tenhle experiment průlom ale to nic nemění na tom že film sám o sobě je tupej a špatně poskládanej.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Mně se ten pekelník celkem líbil. Jinak jo: Chtělo by to zkrátit tak na 90 min. Z tohodle filmu se dalo stoprocentně vytáhnout víc. Ale ruku na srdce: V Českých filmech je to celkem průlom. Proto jsem dal plný počet.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Což o to film je to na český poměry dobrej, ale nesměl by být tak děsně dlouhej a roztahanej. A navíc ten vousatej sociál byl fakt jeden z nejhorších herců(neherců)co existuje. A to jsem myslel že Hiltonová je horší.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Podívejte se na to hodnocení. Jasně říká: Když natočíš levnější film a fakt se ti povede, tak tady s tebou vyjebem, jelikož tam nemáš žádný čupr efekty. Film, kterej děsil, fungoval a občas odlehčil atmosféru nějakým vtipem, má 53%, jelikož v něm nejsou efekty za miliony a rozpočet nebyl asi ani půl milionu.

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

obitus: Nez sa zacnes hrat na mudreho, tak si skus precitat celu diskusiu, alebo staci moj prispevok z 03.04.2009-18:32.

zkurvysyn

zkurvysyn (hodnocení, recenze)

2-Xtreme : tak to se zeptej andersona, kde to sehnal. Zda se, ze je to jediny slovak , ktery to videl. Anebo ,,videl"?

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

Dines: Za tretie, všetci sme tu zvedaví na tvoj ducha plný príspevok :) btw: ja by som sa na film rád pozrel, ale v SR to nedostat kupit a na nete to este nie je :)

Reklama

Reklama