Reklama

Reklama

Někdo tam dole mě má rád

  • USA Someone Down There Likes Me (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Silně věřící Oto (Martin Frajt) přijde následkem přepadení o možnost pohybu, je upoután na vozík a jediným způsobem komunikace s okolím jsou jeho oči. Když se navíc stane nemohoucím svědkem znásilnění a vraždy své ženy a dcery, prosí v duchu Boha o odplatu. Ten se však neozývá. Oto se tedy obrátí na druhou stranu. Za pomocí zástupce strany temna vykoná nelítostnou krvavou pomstu a zároveň poznává nejtemnější stránky lidské duše… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

virus10 

všechny recenze uživatele

Herci, tim jsem to moc nevěřil a už vůbec mi nesedl Max (takový ďábel se jen tak nevidí). Na filmu je vidět, že moc peněz nebylo, ale i přesto mě to nezklamalo. Film mě nenudil, krvavý scény se taky většinou povedly a i přes 2 hodinovou stopáž to slušně uteklo. I když konec byl trošku horší. Tvůrci si určitě zaslouží obdiv za povedený český horor za skromných podmínek a taky druhou šanci natočit horor s vyšším rozpočtem a taky s opravdovými herci. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Protikřesťanský český torture horor o tom, že člověk je sám svým Bohem. Levné, amatérské, samoúčelné, prvoplánové a nekřesťansky dlouhé. Mučení a krvavá odplata má dle rádoby filozofických úvah a zamyšlení mít nějakou tu hlubší myšlenku, ale já žádnou nenašel! Jedna působivá scéna (brutální znásilnění), zbytek vyšumí do prázdna stejně rychle jako láhev vodky do Otovy starý. + za celkovou nekorektnost. Přístupnost od 18 let je tentokrát zcela na místě. __ salome: "ďábel" Max ale v tomto případě zastupuje stranu "dobrozla". Tenhle film nemůžeš dělit na klasické nebe a peklo, jak jej známe z knih a filmů. Právě strana pekla je zde prezentována jako ta správná a jediná, která může vést ke krvavé odplatě. A slova k přemýšlení jsou pouhopouhé bláboly. :) ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já jsem si slíbil, že se podívám na všechny české celovečerní (a netelevizní) horory a tenhle mi zbyl jako poslední. Sice je to jediné české explotation, co existuje, ale přece jenom vypadá strašně amatérsky, a to i co se gore týče. Viděl jsem dva filmy od Mariana Dory - ten točí ultralevné a amatérské exlotation filmy, ale působí efekty mnohem uvěřitelněji, než tohle. Tohle je navíc neúnosně a zbytečně natažené na dvě hodiny a já jsem se u toho ledatak nudil. Navíc je tu velmi špatný zvuk, hodně špatné amatérský výkony, které působí, jako z nějakého filmu Neila Breena, až na to, že se tomu ani nedá smát, jak moc je to špatné. A já tak nějak nevím, co tady mám pozitivně hodnotit. Jo, jedna scéna tu efektivní je a prvních 10 minut zajímavě se tak nějak ještě dalo, ale jinak mě to strašně nudilo. Napětí to nemělo, atmosféru, nic. A proboha, jak mohlo Vojkůvku napadnout filozofovat v explotation žánru?! Vždyť v explotation jde o to, aby gore vypadalo co nejrealističtěji, nějaké filozofování sem prostě nepatří, kruci. Hlavně to na mě celé působí tak, jako že se sešla parta kamarádu a natočila si film, a to i s tím, že se vykašlali na to, aby to nějak filmařsky vypadalo. 1* ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsou Češi v tomhle žánru totální nuly, musím poděkovat Romanu Vojkůvkovi za dobrou práci. První půlhodina je taková ospalá, ale pak se to jen hemží brutálními scénami. Myslím slova i činy. Občas se člověk i zasměje, především Max má vtipný hlody. Film se pokouší o poselství, ale chvílema mě z toho srážení Boha bylo celkem blbě. ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Kdybych to měl brát jako normální film nedostane více jak 2*, ale je třeba podotknout že je to film nezávislý, a také že je to jeden z mála povedených českých horrorů. Vybroušený scénář však kazí chvílemi vážně špatné herecké výkony Příkad: SPOILER Ke konci filmu, když hlavní hrdina který musel čelit největším lidským hrůzám stoji před člověkem co mu znásilnil a zabil ženu a dceru řekne vcelku vesele:"Teď tě zabiju." Což mě vážně pobavilo...Jinak nádherný přesah, který si autor uvědomil, či neuvědomil...ale prostě tam je 4/5 kdyby si dal trochu pozor na to herectví bylo by 5 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Hlavní protagonista filmu Martin Frajt hrál v mládí v řadě dětských filmů, v jednom i s Janem Třískou. (Halloween9)
  • Maskér Pavel Vaněk má s maskami velké zkušenosti. Věnuje se jim už od 11 let. (Halloween9)

Reklama

Reklama