Reklama

Reklama

Někdo tam dole mě má rád

  • USA Someone Down There Likes Me (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Silně věřící Oto (Martin Frajt) přijde následkem přepadení o možnost pohybu, je upoután na vozík a jediným způsobem komunikace s okolím jsou jeho oči. Když se navíc stane nemohoucím svědkem znásilnění a vraždy své ženy a dcery, prosí v duchu Boha o odplatu. Ten se však neozývá. Oto se tedy obrátí na druhou stranu. Za pomocí zástupce strany temna vykoná nelítostnou krvavou pomstu a zároveň poznává nejtemnější stránky lidské duše… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezdička za pár nechtěně vtipných vět, jinak protrpěný dvě hodiny. Nejdřív se těšíte ať už ,, to " začne, pak se těšíte ... ano, na konec. Výkony neherců v čele s příšerným Ottou se vlečou celým filmem jako červená niť, celkový nápad filmu je poměrně nadějný, ale amatérská realizace jej pohřbívá ještě hodně hlouběji, než je název tohoto veledíla. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Roman Vojkůvka natočil dobrý film, který má přece jen trochu přepálenou stopáž a mění se hlavně ve druhé polovině v exhibici různě děsivých a různě hnusných scén. Neříkám, že jsou špatné, ony jsou některé hodně dobré a mají na vás hodně drsný dopad, ale jako celek je to spíše rozkouskované a vy máte pocit, že sledujete povídkový film. Jsou zde pak trochu delší hluché pasáže, které natahují stopáž více, než je třeba. O dvacet minut kratší film by nevadil. Ale to nic nemění na tom, že „Někdo tam dole mě má rád“ má skvělé gore a místy je až překvapivě odvážný. Další ukázka toho, že český horor žije a je dobrý. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Byla to celkem blbost(a otrava koukat až do konce) ale dalo se to. Nejhorší jsou jednoznačně herci, něco tak děsně zahraného jsem ještě neviděl, hlavně ten fousatej Faust, ďábel či co to bylo, byl naprosto úděsnej to je chlastání piva to bylo uděsný. A o moc lepší nebyly ani ostatní. Režie je pomerně zdařilá, ale na 120 minut je to moc dlouhý na takový film. Nejlepší byly gore scény ty byly fakt orgasmunosné, povedly se moc. 40%. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Osobne jsem presvedcen, ze tento film by mohl zaujat fanousky hororu po celem svete. Pro me velke prekvapeni, existence takoveho filmu vyrobeneho u nas. Je pravda, ze herecke vykony nejsou nejlepsi, ale zase to neni ani zadny vylozeny propadak. Myslim, ze se velice dobre povedlo vyobrazeni beznadejneho muze na voziku, ktery je svedkem dvojite vrazdy svych nejblizsich. Odplata je vsak kruta. Postava Maxe pobavi. Film ma na tento zanr velice dobry scenar a kameru. Zvuky, zvlast v prvni polovine filmu dodavaji slusnou atmosferu. Jedna se o velice dobry a u nas originalni film. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No tak tohle pro mne bylo neuvěřitelné překvapení!! Osobně jsem jaksi asi "zaspal" a vůbec nic o filmu nevěděl a pořídil si ho naslepo v trafice. Český exploitation? Říkal jsem si ... "no to se podívejme" ... A podíval jsem se. Neuvěřitelné!! Česká republika se může poprvé chlubit čistým ryzým horrorovým subžánrem, dříve tolik nenáviděným a cenzorovaným, dnes tolik proklamovaným - exploitation, exploiter ... Samozřejmě jak bylo zmíněno už mnohokrát, jedná se o amatérský, průkopnický počin, ale o to více si jej cením a vážím... Ono s těmi nízkorozpočťáky to bývá dost složité a já osobně je moc nemusím, tento je jasně podobný například ve světě známým dílkům Torched (2004) a Defenceless: A Blood Symphony (2004)... Tím myslím trikovou, vzhledovou, atmosférickou stránku filmu. Ono někdy je to tak jako by amatérské, až je to tak syrové, že výsledek je vlastně produktivní a některé věci vypadají "až moc skutečně" ... někdy zase naopak. Jinak co se týče samotného exploitačního obsahu, film se jasně a evidentně inspirovat filmy jako jsou Irreversible (2002) a Hostel (2005). Co se týče samotného obsahu filmu, jeho filosofie a filosofování, pak snad nějak Vojkuvka vykradl Martyrs (2008) a zvolil jen jinou formu a to formu dialogu a názorného předvádění zvráceností ... Film si cením i kvůli hlubší filosofii, i když nic převratného neřeší, samotné mordy a brutality vhodně doplňuje a často vede alespoň průměrně uvažujícího a cítícího člověka k zamyšlení ... Gore samotné, násilnosti, přepadení rodiny a drastické výjevy, tomu skládám naprostý hold, protože tady není co řešit ... špičková maskérská práce, násilí téměř (ne úplně nakonec ...) OVER THE TOP. Vojkůvka by se měl trochu naučit něco o anatomii lidského těla a reakce na jeho destrukci. Tak například křik obětí jednotlivé scény vyloženě srážel, protože zařvat zde neuměl skoro nikdo, ruka se odřezává nožem zásadně mezi klouby a dlaní (ne někde 5 cm za klouby, to by nůž nikdy nepřeřízl) a ty gumové prsty mě také zamrzely ... Ale jinak asbolutní špička a vzhledem k výši rozpočtu prostě ČESKÁ exploitation špička!!! Vojkůvka má můj neutuchající obdiv a doufám ,že se s ním někdy v životě budu moci osobně setkat ... :-)) BRAVO!!! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Umělá krev byla vyrobena ze solamylu, červeného a hnědého potravinářského barviva a pšeničného sirupu. (Halloween9)

Reklama

Reklama