Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film má pekný rozjazd, ako môže jedna nepodstatná udalosť zmeniť životy niekoľkých ľudí. Dá sa povedať, že aj k lepšiemu, ak považujeme pravdu vždy za lepšie riešenie. Kým sa neminú prekvapivé zistenia a prekvapivé riešenia, je film zábavný, ale ako sa všetko približuje k takmer istému happy endu, film veľa bodov stráca, až sa dopracuje k čistej priemernosti. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Příběhů o tom, jak někomu změní obyčejných pár minut život, je jako máku. Ne v každém ale hraje Ryan Reynolds, který utáhne prostě všechno a ještě s humorným nadhledem. Emily moc nemusím, ale vždy si odehraje své a Townsend hraje průměr (což je pro něj vlastně životní výkon:-). Nečekejte žádnou smršť nápadů či novot, ale všeho je akorát, má to svěží feeeling, dobré tempo a příjemný soundtrack. Slovy klasika; "není nad starý dobrý příběh o lásce" ...75% ()

Reklama

zlabus 

všechny recenze uživatele

Sympatický příklad toho, že když se umě pracuje s klišé, tak to může fungovat a důkaz toho, že Ryan Reynolds by se měl držet toho, co mu jde a ne vymetat béčkové blockbustery (R.I.P.D., Green Lantern atp.). Jinak souhlas s tím, že po hodině tomu skutečně zlehka dojde dech, ale i tak se v rámci žánru a US projekce jedna o velice sympatickou záležitost. Víc takových filmů. 75% ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi docela dost líbil. Humor byl sice místy mírně jednodušší, ale přesto mě k mému překvapení dokázal hodně pobavit. Po sérii eskapád však přichází vážná pravda, hlavní postava začíná bláznit a já se zas od té chvíle (naháč na stadionu) postupně přestávám smát. Nakonec se z nevyrovnané tragikomedie vyklube banální rodinný romanťák s „velkým“ poselstvím, což mě vzhledem k nemalému potenciálu tématu a slušným hereckým výkonům Ryana a Emily (navíc ta pasáž v červených šatech…) dost mrzí. Za mě to bude pouze lepší průměr. „Proč mám mokrej polštář?“ –„Dvě a půl hodiny jsi brečel ze spaní. Fňukal jsi jak nějaká malá holka. Bylo to jak v levným erotickým filmu. Žádný uspokojení a smutek.“ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mám dva známé, kteří se dostali do podobné situace. Ne - neměli každodení plán rozepsaný na kartičkách, ale vinou náhod se dopracovali ke stejnému zjištění, jako Frank. Jeden z nich pak víceméně jeho příběh kopíroval a protože jsem se toho všeho účastnil jako dobrovolně nedobrovolný pozorovatel, působilo na mě Chaos Theory víc než pravdivě. A i dojemně a příjemně. Velkým překvapením pak byl pro mě výkon Ryana Reynoldse. 85% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama