Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 3

(série)
USA, 2010, 10 h 11 min (Minutáž: 47 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Christopher Cousins, Jonathan Banks (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V předchozí řadě skončil Walter White dost nejistě. Ale pro dobro svojí rodiny dál tajně vaří perník. (Netflix)

Recenze (51)

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď už se seriál s počtem epizod naplno sžil a nenajde se jediné místečko, které by nebylo adekvátně využito. Nakoukávání a odhalování minulosti ještě víc prohlubuje příběh, který se stále krásně rozvíjí a může si dovolit na i chvíli zvolnit, a stejně zůstane poutavým, podobně jako osobnost Waltera Whitea. Více prostoru pro Saula mě potěšilo. (Netflix) ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já už vlastně ani nevím, co o moderní verzi Vrchní, prchni napsat. Snad jen to, že napětí by se dalo krájet (obzvlášť z posledního záběru (ty vole, Aaron Paul je skvělej)), postavy jsou čím dál větší svině (zvlášť Skyler, což jsem upřímně nečekal) a celkově to je něco neuvěřitelného. Prostě mistrovské dílo, nemám co tomu vytknout (jen v jedenáctý epizodě mi dost možná nevycházeli docela jednoduchý počty). ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozohrané viac v rámci celého seriálu, ako jednotlivých sérií. Vrchol príde v nemocničných epizódach 08 a 09 a uzavrie predchádzajúci dej. Zvyšné časti sú potom skôr budovaním sveta BB, než nejakým samostatným príbehom ohraničeným počtom epizód. A definitívne mám radšej súkromné dejové linky, ako hlavný príbeh. To sú všetko klady, btw. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dusno se nám začíná prohlubovat a Walt alias Heisenberg svůj přerod charakteru už téměř dotvořil. Je zajímavé sledovat, jak se kromě Waltera postupně vybarvují i ostatní persony a jak se hlavní protagonisté čím dál hlouběji boří do labyrintu lží, nedokážu odhadovat, jak tenhle seriál může skončit, každopádně jdu ihned na 4.sérii..................moje hodnocení = 10 z 10. ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina série za 3 hvězdy, více se řeší rodinné záležitosti, přičemž nejzajímavější je vývoj u nenáviděné Skyler, které se celý život hroutí pod rukama a obrací proti ní. Přesto je prvních několik epizod až příliš rozvláčných. Nicméně od setkání Hanka s mexickými bratránky sledujeme prozatím nejlepší pasáž seriálu, prim pak hraje především Jesse, u kterého se naplno projeví odpor ke zneužívání dětí, který byl naznačen už v předchozí sérii. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (13)

  • Když mexický drogový dealer píše štětcem na želvu, tak je vidět, že herec štětcem pouze mává ve vzduchu. (Dalfor)
  • Walter White, Jr. (RJ Mitte) si ve sluchátkách přehrává skladbu „Black Seas At The Crib“ od Tight Phantomz. (ČSFD)

Reklama

Reklama