Reklama

Reklama

Své minulosti neutečete… Matthew McConaughey a Jennifer Garnerová zazáří v romantické komedii o nenapravitelném sukničkáři, kterému se jednoho dne zjeví strýček Wayne, který miluje party a noční život. Spolu s ním však přicházejí duchové bývalých přítelkyň… Fotograf celebrit Connor Mead (Matthew McConaughey) miluje svobodu, zábavu a ženy… přesně v tomto pořadí. Connor moc dobře ví, že svobody je nutné umět si vážit. Užít si a zmizet, to je jeho celoživotní krédo, kterým se také značně liší od svého bratra Paula, jenž vždy slyšel spíše na romantiku a momentálně plánuje svatbu. A právě tato svatba změní Connorovi život. Nejen, že se pokusí, v souladu se svým přesvědčením o škodlivosti monogamie, obřad překazit, ale navíc na oslavě narazí na dívku, které se jako jediné podařilo zlomit Connorovi srdce - na lásku z mládí Jenny (Jennifer Garnerová). Navíc na svatební party potká ducha svého zesnulého strýčka Waynea (Michael Douglas), který byl vždy jeho velkým vzorem ve svádění žen. Toto setkání však není náhodné, strýček mu přináší důležitou zprávu od jeho bývalých přítelkyň a Connorovi se tak možná konečně otevřou oči... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

Jinny 

všechny recenze uživatele

Základní premisa není špatná a na jejím základě mohlo vniknout cosi jako odlehčené Velmi nebezpečné známosti. Na amerických mainstreamových filmech ostatně nemá smysl kritizovat neoriginalitu a předvídatelnost. Zatímco Sebastianu Valmontovi jsme ale jeho proměnu mohli věřit a většiny diváků se nejspíš nějakým způsobem emotivně dotkla, tady to neplatí ani náhodou. Navíc ani jednoho z přítomných herců nemám příliš v lásce. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Ale no, zase az take zle to nebolo. A nech to znie akokolvek otrepane, niektori z nas by naozaj potrebovali podobny wake-up call. Keby bolo obsadenie ine, urcite by bola hviezda nizsie, ale za cholericku a ujacanu Sandru, nechutne slizkeho Matthewa, povabnu Jennifer a neuveritelne sarmantneho a sexistickeho Michaela davam o jednu viac. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Matthew McConaughey je borec..dokáže utiahnuť celkom fajn romantickú komédiu..aj keď dosť mi pomáhajú cool Michael Douglas a fajná Emma Stone...Jennifer Garner je tu tak akosi na okrasu...moc sa jej nevenujeme...čo je fajn, klišé sú normálne nelezú ani krkom...a to prispieva celkovo k dobrému dojmu z tejto romantickej komédie ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak otravné a nepozerateľné, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Maťo sa totiž snaží akoby mal pocit, že hrá v niečom dôležitom. Do úlohy sa hodí, ale....ťažko mi je uveriť východzej zápletke, kde sa Don Juan vyspí s každou, ktorú stretne. Ženy mu padajú bezmyšlienkovito k nohám, stačí povedať zopár fráz. Nejako sa mi pri pohľade na 40 ročného McConaugheyho s divným profilom jeho babyfaceu nechce tomuto magnetizmu veriť. Film je čisto určený ženám, chlapi sa bohužiaľ kvôli supermanizmu hlavnej postavy nemajú s ňou ako ztotožniť. Ženy môžu zase veriť, že majú silu mužov zmeniť. Mne táto neschopnosť ztotožnenia sa s postavou vadila napríklad aj u "umeleckého" Shame, takže je to môj subjektívny problém. Zopár fajn dialógov a hlášok, lenže použitých v za vlasy pritiahnutej duchárskej príbehovej kostre. Mám pocit, že hollywoodski scenáristi vedia napísať fajn dialógy, lenže sú nútení ich väčšinou používať v priemerných tuctovkách, ako je táto. No a btw ku koncu sa to už trochu vlieklo. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Waters nesklamal. Síce už nenatáča s takou ľahkosťou a prirodzenosťou ako v prípade freaky friday a mean girls, ale aj tak sa jedná o jeden síce ničím neobyčajný, ale veľmi príjemný filmík. Čo musím na začiatok pochváliť je, že mi herec McConaughey vôbec nevadil. Toho herca úprimne nemám rád, ale tu som ho akceptoval ako základný prvok filmu a kupodivu ma nesral. Garnerová neskutočná, po dlhej dobe úloha, ktorá jej perfektné sadla. Čo sa týka ostatných tak tý sú buď až príliš v pozadí, alebo až príliš zbytočný. Celá zápletka postavená na duchmi prítomnosti, minulosti a budúcnosti, trocha pripomínajú Dickensonovu vianočnú koledu, ale keď to zamotáme a znova rozmotáme, a sadneme si s polovičkou k takémuto filmu, jednoducho nemôžeme nič pokaziť. Plus ma film naozaj nenudil a krásne som sa pri ňom bavil, preto dám trocha nezaslúžené 4* ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Zámek, který je možné ve snímku zahlédnout, je totožný se zámkem, jenž se objevil ve filmu Čarodějky z Eastwicku (1987). (oje)
  • Christa B. Allen, která hraje dospívající Jenny (Jennifer Garner), si zahrála mladší verzi postavy Jennifer Garner už ve filmu Přes noc třicítkou (2004). (HappySmile)

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama