Reklama

Reklama

Své minulosti neutečete… Matthew McConaughey a Jennifer Garnerová zazáří v romantické komedii o nenapravitelném sukničkáři, kterému se jednoho dne zjeví strýček Wayne, který miluje party a noční život. Spolu s ním však přicházejí duchové bývalých přítelkyň… Fotograf celebrit Connor Mead (Matthew McConaughey) miluje svobodu, zábavu a ženy… přesně v tomto pořadí. Connor moc dobře ví, že svobody je nutné umět si vážit. Užít si a zmizet, to je jeho celoživotní krédo, kterým se také značně liší od svého bratra Paula, jenž vždy slyšel spíše na romantiku a momentálně plánuje svatbu. A právě tato svatba změní Connorovi život. Nejen, že se pokusí, v souladu se svým přesvědčením o škodlivosti monogamie, obřad překazit, ale navíc na oslavě narazí na dívku, které se jako jediné podařilo zlomit Connorovi srdce - na lásku z mládí Jenny (Jennifer Garnerová). Navíc na svatební party potká ducha svého zesnulého strýčka Waynea (Michael Douglas), který byl vždy jeho velkým vzorem ve svádění žen. Toto setkání však není náhodné, strýček mu přináší důležitou zprávu od jeho bývalých přítelkyň a Connorovi se tak možná konečně otevřou oči... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Čistokrvným romantickým filmom sa väčšinou vyhnem, sú strašne predvídateľné a nudné, ale výnimky sa nájdu. Proti romantike v solídnych filmoch a drámach nemám vôbec nič. Musí to byť uveriteľné, zabalené v silnom príbehu a takto to funguje. Tento je z kategórie tých typických, ale presvedčilo ma hlavne obsadenie. Nakoniec to nebolo zlé, pár krát som sa zasmial, návrat v čase bol celkom fajn a M. McConaughey k tomu..., tak je to v pohode. Po prvých minútach je jasné ako to skončí, vedel som , že fotku vytiahne ešte raz, každý tušil, že sa na konci zmení...Strašne predvídateľné, ale herci to zachránili a dotiahli to na priemer. 60%. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Matthew McConaughey je jako nenapravitelný děvkař dokonalý (stejně jako Michael Douglas v roli jeho strýce-ducha), ale stokrát omletá klišé "miluju náhodný sex / nikdy nevěř v monogamii / hysterická nevěsta" nepřináší vůbec nic nového a nakonec ani nic moc vtipného. Předvídatelný happy-end alias "Zkrocení notorického nevěrníka" by se dal zařadit do jedné z vyšších kategorií trapnosti...Pozdější update - ano, závěr filmu považuju za trapný, ale za ještě trapnější považuju navážení se do jiných uživatelů ve filmových komentářích - že, milý Lesumire? ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Ghosts of Girlfriends Past je vlastne Christmas Carol. Miesto Ebenezera Scroogeho tu máme Connora Meada, charakter je rovnaký, príbeh v podstate tiež. Zásadný rozdiel je v tom, že kvalite "Vianočnej koledy" prispieva geniálna vizuálna stránka podporená 3D animáciou, kvalitu "bejvalek" nevylepší ani odstavená "šedá mozgová". ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Kupodivu tahle americká komedie má na rozdíl od spousty podobných filmů něco do sebe...při náhodném přepínání televize nás vcucla.....Kdyby tohle natočili v Anglii se stejným hlavním představitelem (i Michaelem Douglasem) v trošku jiném duchu s anglickým humorem, klidně bych neváhala dát plný počet. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

On je to takovej klasickej cukrovar, postupně se přidává na cukru až se člověk tý sladkosti úplně lekne. Začátek nemá chybu a Matthew dávající kopačky třem holkám na ráz se okamžitě stává miláčkem šílejícího publika, ovšem zleva utočí Jennifer, pozor jde Matthewu po citech a následuje první tvrdý faul Matthewa. Matthew však vstává oklepe se i dál utočí na divákovu bránici, ale co to, soupeř z družstva romantiků zcela proti pravidlům povolává do boje tři duchy nemající ani kapku smyslu pro humor a Matthew dostává jeden úder za druhým, na hřiště vlítává Michael a ač z družstva romantiků pomáhá svým vtipem Matthewovi na nohy, ale najednou opět přibíhá Jennifer a dává vtipu jeden smrtící úder za druhým. Zápas vyhrává na body romantika, ale Matthew bojoval o divákův úsměv jak lev a zaslouží si naše uznání. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Zpracováno dle knihy Charlese Dickense "Vánoční koleda". (D3VIL)
  • Když jsou spolu na ulici Matthew McConaughey (Connor) a Michael Douglas (Wayne), můžete za nimi vidět obchod s názvem "Fezziwig's Books". Fezziwig je jméno vlastníka obchodu, kde byl Vydřigroš jako učeň v Dickensově "Vánoční koledě", na jejíž motivy tento film vznikl. (HappySmile)
  • Zámek, který je možné ve snímku zahlédnout, je totožný se zámkem, jenž se objevil ve filmu Čarodějky z Eastwicku (1987). (oje)

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama