Reklama

Reklama

Své minulosti neutečete… Matthew McConaughey a Jennifer Garnerová zazáří v romantické komedii o nenapravitelném sukničkáři, kterému se jednoho dne zjeví strýček Wayne, který miluje party a noční život. Spolu s ním však přicházejí duchové bývalých přítelkyň… Fotograf celebrit Connor Mead (Matthew McConaughey) miluje svobodu, zábavu a ženy… přesně v tomto pořadí. Connor moc dobře ví, že svobody je nutné umět si vážit. Užít si a zmizet, to je jeho celoživotní krédo, kterým se také značně liší od svého bratra Paula, jenž vždy slyšel spíše na romantiku a momentálně plánuje svatbu. A právě tato svatba změní Connorovi život. Nejen, že se pokusí, v souladu se svým přesvědčením o škodlivosti monogamie, obřad překazit, ale navíc na oslavě narazí na dívku, které se jako jediné podařilo zlomit Connorovi srdce - na lásku z mládí Jenny (Jennifer Garnerová). Navíc na svatební party potká ducha svého zesnulého strýčka Waynea (Michael Douglas), který byl vždy jeho velkým vzorem ve svádění žen. Toto setkání však není náhodné, strýček mu přináší důležitou zprávu od jeho bývalých přítelkyň a Connorovi se tak možná konečně otevřou oči... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

Psema 

všechny recenze uživatele

Film s nejhorším castingem za poslední roky. McConaughey otravný, Garnerka nesympatická, družička Lacey Chabert na zabití a ťulpas Breckina Meyera k uzoufání nudný... k tomu scénář nedávající skoro žádný smysl, zombie-Douglas a humor, jenž může bavit snad jen úplně nenáročné (anebo dementní) diváky. Waters má na víc. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie na jedno zkouknutí. K pohodovému zážitku přispívá nejvíc sympatické herecké obsazení včetně vedlejších rolí (kouzelný Michael Douglas, Robert Forster, atd.), vtipně napsané dialogy se spoustou hlášek a v neposlední řadě výborný písničkový doprovod (mj. chytlavá "Keep On Loving You" od REO Speedwagon zazní dokonce dvakrát). // Film uveden v létě 2014 v letním kině Bohumín. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Meťjů Mäkkonohý je týpek, kterému se dá tenhle životní přístup docela věřit. Přestože mně tyhle romantický ptákoviny o tom, jak se z prasete stane něžná duše, moc nebaví, tohle mi z nějakého důvodu nevadilo. Asi to bude tím, že první půlka, kde Michael Douglas zasvěcuje Mäkkonohého do světa užívání si bez závazků je místy i vtipná. V té druhé se z toho stane klasická rom-kom, takže tam nic moc zábavného není. Celkově 50 %, což je na rom-kom sakrementský úspěch. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Rozchod po telefonu s několika dívkami najednou a korejský válečný veterán stěžující si, že o korejské válce Američani nenatočili ani film, jen přiblblý komediální seriál M.A.S.H., pobaví, ale zbytek nezachrání ani Michael Douglas, ani Emma Stone s rovnátky a rozkošně odpudivým osmdesátkovým lookem. Mravnostní lekce pro sukničkáře, ve kterém se nakonec ukáže jeho zlaté srdce, moc vtipu nepobrala. Spíš lepí jako přeslazená limonáda. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Korejská válka skončila v roce 1953, takže nevím co by tam Robert Forster vůbec pohledával. V té době by mu bylo 12. Navíc ve filmu na mě nepůsobil dojmem 76 letého starce. Z čehož vyplývá, že kdyby jeho manželka měla třeba jen o 10 let míň bylo by jí 66 let. Přišlo by mě dost zvrhlé od našeho hrdiny že balí takovou babičku. Ale to jen taková malá odbočka na úvod. Film se svou morální myšlenkou prakticky neliší od ostatních podobných romancí. I tady si divák může být od začátku naprosto jistý napravením hlavního hrdiny. Originalitou na mě působili duchové, ale na druhou stranu film o komediální složku nezavadil, což je u romantické komedie zkrátka problém. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Když jsou spolu na ulici Matthew McConaughey (Connor) a Michael Douglas (Wayne), můžete za nimi vidět obchod s názvem "Fezziwig's Books". Fezziwig je jméno vlastníka obchodu, kde byl Vydřigroš jako učeň v Dickensově "Vánoční koledě", na jejíž motivy tento film vznikl. (HappySmile)
  • Christa B. Allen, která hraje dospívající Jenny (Jennifer Garner), si zahrála mladší verzi postavy Jennifer Garner už ve filmu Přes noc třicítkou (2004). (HappySmile)
  • Zpracováno dle knihy Charlese Dickense "Vánoční koleda". (D3VIL)

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama