Reklama

Reklama

Své minulosti neutečete… Matthew McConaughey a Jennifer Garnerová zazáří v romantické komedii o nenapravitelném sukničkáři, kterému se jednoho dne zjeví strýček Wayne, který miluje party a noční život. Spolu s ním však přicházejí duchové bývalých přítelkyň… Fotograf celebrit Connor Mead (Matthew McConaughey) miluje svobodu, zábavu a ženy… přesně v tomto pořadí. Connor moc dobře ví, že svobody je nutné umět si vážit. Užít si a zmizet, to je jeho celoživotní krédo, kterým se také značně liší od svého bratra Paula, jenž vždy slyšel spíše na romantiku a momentálně plánuje svatbu. A právě tato svatba změní Connorovi život. Nejen, že se pokusí, v souladu se svým přesvědčením o škodlivosti monogamie, obřad překazit, ale navíc na oslavě narazí na dívku, které se jako jediné podařilo zlomit Connorovi srdce - na lásku z mládí Jenny (Jennifer Garnerová). Navíc na svatební party potká ducha svého zesnulého strýčka Waynea (Michael Douglas), který byl vždy jeho velkým vzorem ve svádění žen. Toto setkání však není náhodné, strýček mu přináší důležitou zprávu od jeho bývalých přítelkyň a Connorovi se tak možná konečně otevřou oči... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

On je to takovej klasickej cukrovar, postupně se přidává na cukru až se člověk tý sladkosti úplně lekne. Začátek nemá chybu a Matthew dávající kopačky třem holkám na ráz se okamžitě stává miláčkem šílejícího publika, ovšem zleva utočí Jennifer, pozor jde Matthewu po citech a následuje první tvrdý faul Matthewa. Matthew však vstává oklepe se i dál utočí na divákovu bránici, ale co to, soupeř z družstva romantiků zcela proti pravidlům povolává do boje tři duchy nemající ani kapku smyslu pro humor a Matthew dostává jeden úder za druhým, na hřiště vlítává Michael a ač z družstva romantiků pomáhá svým vtipem Matthewovi na nohy, ale najednou opět přibíhá Jennifer a dává vtipu jeden smrtící úder za druhým. Zápas vyhrává na body romantika, ale Matthew bojoval o divákův úsměv jak lev a zaslouží si naše uznání. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl napsat, že pod tenhle název bych se podepsal, ale pak jsem si na něco vzpomněl... Takže ne, bejvalek se zbavíš. Tuhle jsem mluvil s Jennifer a ta mně zas říkala, jak moc je ráda, že roli Connora nakonec nevzal Ben Affleck. Já nevím, tady se snad ani nedá zlobit na lidi, kteří tyhle filmy dělají. To spíš já jsem trouba, že na to čumim... ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná záležitost! Né, že bych se nějak popadal za břicho, to v žádném případě, ale bylo to hodně přirozené a opět ze života, takže si z toho člověk odnese i nějaké to poučení. :-) Herectvo v čele s McDonaldem, tedy pardon, McConaugheym výtečně doplňoval duchařík M. Douglas a i ostatní se nenechali nijak zahanbit. Rodinná romantická komedie na nějaké to odpoledne jak má být... 70% ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Špatný, moc špatný. Hlavní hrdina, blbec, který se k ženám chová jako k hadru přijede na svatbu svého bratra. A je tam i holka, do které byl zamilovaný od dětství, kdy to byl hodný a milý chlapec, dokud si jeho vyvolená nezatancovala na plese střední se školním playboyem. A tak konečně začal poslouchat svýho strýce, který byl taky příšernej děvkař. A na tý svatbě se objeví duch holky, se kterou přišel o panictví a ona ho vezme na jízdu jeho životem, aby za necelou hodinku poznal, že se od střední choval jako tupec a měl velkou touhu všechno napravovat. Takže znovu: špatný, moc špatný! Navíc sem celý film přemýšlela, jestli má nebo nemá Jennifer Garner knírka. Chci zpátky starý, dobrý, trapný romantický filmy a ne takovou blbost! ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Matthew McConaughey je borec..dokáže utiahnuť celkom fajn romantickú komédiu..aj keď dosť mi pomáhajú cool Michael Douglas a fajná Emma Stone...Jennifer Garner je tu tak akosi na okrasu...moc sa jej nevenujeme...čo je fajn, klišé sú normálne nelezú ani krkom...a to prispieva celkovo k dobrému dojmu z tejto romantickej komédie ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Zámek, který je možné ve snímku zahlédnout, je totožný se zámkem, jenž se objevil ve filmu Čarodějky z Eastwicku (1987). (oje)
  • Zpracováno dle knihy Charlese Dickense "Vánoční koleda". (D3VIL)

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama