Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (352)

Rominator 

všechny recenze uživatele

John Matthews (Dwayne Johnson) se nehodlá smířit s tím, že jeho syn Jason Collins (Rafi Gavron) byl zatčen za převzetí pilulek etáze v poštovním balíčku, který mu poslal kamarád Craig a hrozí mu nejméně 10 let ve vězení za údajnou distribuci. John chce pro syna nižší trest a proto se stává tajným informátorem, aby pomohl chytit a usvědčit drogového dealera... Film je inspirován skutečnými událostmi a Dwayne Johnson musí uplatnit herecký talent před svojí muskulaturou. Milovníci čisté akce budou asi zklamáni, potože snímek obsahuje pouze dvě větší akční scény, ale "The Rock" dokázal, že umí obstojně hrát. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Vidieť Dwayna Johnsona neopätovať údery pôsobí skutočne proti srsti, ale na druhej strane ukázal, že sa dokáže vysporiadať aj s náročnejším hereckým obsadením. Naposledy som jeho náročnejšie vystúpenie okúsil vo filme Gang v útoku, v ktorom ho zmietali city k športovému týmu, kde prvý krát úplne vynechal akčné parády tipu Rambo. Film, nie je veľmi kreatívny, ale napriek tomu jednoduchší príbeh slušne naberá na dramatickosti. Režisér ponúka nenáročné prevedenie, ale o to vyzývavejšie a hlbšie odhaľuje realitu a obtiažnosť riešiť komplikované situácie v dnešnom bláznivom svete. Neviem či by som dokázal urobiť to všetko aj ja? Pre svojho syna, ak by sa dostal do podobnej situácie. Položili ste si túto otázku aj vy? Vlastné seba obetovanie, ktoré v tomto prípade bolo jedným z odkazov veľmi dobre doplnila aj perfektná scéna kolízie kamiónu snímaná z pozície šoféra. Kúsky rozmetanej trávy naražajúce na čelné sklo pôsobili veľmi originálne a tak som sa priklonil k 70%. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Príjemne "obyčajná" a vcelku realistická záležitosť v čele so sympaťákom The Rockom. Tomu však prekvapivo brutálne pomáha výborný Barry Pepper ako intenzívne bradato-vlasatý agent DEA. Je taký drsný, že oproti nemu aj kopa svalov The Rock pôsobí ako absolútne neschopný pacifista (!!). Akcie je máličko, ale keď už sa niečo objaví, je to zručne nakrútené. Najobdivuhodnejšie je, že nám záleží na postavách, vzťahoch a dialógoch, takže vôbec nevadí, ak pár minút nevybuchne žiaden kamión. Ak by sme to brali v kontexte tvorby Sylvestra Stallonea, tak je to skôr Do útoku, než Rambo 2. Chápeme sa, hej? ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Do hajzlu! Neskutečný nervák, až ze mně stýkal ke konci pot. I přes asi jasný závěr jsem se fakt bál, že to špatně dopadne. I když tady jsou tři akční scény, tak jsem naprosto spokojený, protože i když je zde spousta dialogů, pořád film působí zajímavě a napínavě, navíc celou dobu se film soustředí na příběh. Herecké obsazení skvělé, Rock klasik jak má být, jeho syn je sympaťák, potom ten pomocník Daniel frajer, hlavní velitel těch agentů, i záporné postavy si mne získali. Emoce fungují, i herecké výkony jsou skvělé, hudba ve filmu přirozená, na jediný moment film působí realisticky, snímek už od začátku chytne a nepustí, má to slušné tempo a napětí je neustálé. Co bych vytkl?! Tak přidal aspoň jednu akční scénu a konec se mi zdál trošku zanedbaný, ale tohle jsou jen pitomé maličkosti, které mi nezabrání v plném hodnocení. Tady jde o to, že všecko funguje jak má. 10/10 - Překvapení roku pro mne, prozatím. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $42,930,462Tržby Celosvetovo $57,907,734Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,606,667Tržby za predaj DVD v USA $10,648,993║ Taký decentnejší návrat k akčným 80.rokom. /60%/ ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Ťahač, ktorý šoféruje vo filme John Matthews (Dwayne Johnson), je kamión americkej výroby 2009 Freightliner Coronado. (Laslo)
  • V akčních scénách spolu s agentem Cooperem (Barry Pepper) účinkuje 98 % reálných agentů DEA, jen 2 % z celkového počtu jsou herci. (Roman.Ticka)
  • Partner filmu Participant Media se specializuje na závažná sociální témata dneška. (Roman.Ticka)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama