Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (352)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Práskač funguje pouze první půlhodinku, pak se projeví dvě podstatné věci. Rejža je břídil a Dwaynovi podobné role nesluší. Trošku nám pan Skála připraví šok, protože za celý film nikoho nezmaluje ani nezastřelí, což u něj opravdu není obvyklé. Ale abych mu nekřivdil, rozhodně podává poměrně zajímavý a přesvědčivý herecký výkon. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Sice mi okem škubalo, kdyže jim ten práskač napráská ve stylu jemu vlastním, ale holt fikce není realita a je dobré přistát na zem. Rodina kontra morální dilemata je silné aktuální v(d)ěčné téma a mě prostě baví. Psychologicky vzato, příběh je dalším praktickým důkazem, jak je dobré dítěti dávat rodičovskou lásku plnými hrstmi, neb v případě krize a nečekané zátěže obvykle lépe obstojí. Synek nakonec víc získal než ztratil, jinak by patrně zůstal při svém pohodlném tatíčkem zabezpečeném gaučinku a stejně by byl k ničemu. Dwayne, ač zůstal akčním pouze v rozsahu své košile, se mi moc líbil, zvládl svou roli na výbornou. Ovšem geniální Pintova hudba si bere veškeré vavříny právem pro sebe. Lepší 4. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

podpriemerný a pomerne nudný thriller, ktorý má jedinú zaujímavú vec (pre mňa): susan sarandom je prvá žena po šešťdesiatke, ktorá dokázala naštartovať moje erotické fantázie - ak moja žena bude takto vyzerať v takom veku, budem ten najšťastnejší muž na svete - aj keď to asi nebudem vedieť v tom veku patrične využiť... :( ()

tron 

všechny recenze uživatele

Príjemne "obyčajná" a vcelku realistická záležitosť v čele so sympaťákom The Rockom. Tomu však prekvapivo brutálne pomáha výborný Barry Pepper ako intenzívne bradato-vlasatý agent DEA. Je taký drsný, že oproti nemu aj kopa svalov The Rock pôsobí ako absolútne neschopný pacifista (!!). Akcie je máličko, ale keď už sa niečo objaví, je to zručne nakrútené. Najobdivuhodnejšie je, že nám záleží na postavách, vzťahoch a dialógoch, takže vôbec nevadí, ak pár minút nevybuchne žiaden kamión. Ak by sme to brali v kontexte tvorby Sylvestra Stallonea, tak je to skôr Do útoku, než Rambo 2. Chápeme sa, hej? ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle jednoznačně pětihvězdičková záležitost. Po celou dobu stopáže jsem se nenudila, cítila napětí, zlost, empatii...Prostě vzbuzoval velké a různorodé emoce a jsem neskutečně ráda, že Dwayne konečně začíná hrát "normální" role ve kterých mě neskutečně baví....Skvělý zážitek který překonal veškerá má očekávání... 90% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu trvalo 35 dní a prebiehalo v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)
  • Film je založený na skutočnom príbehu Jamesa Settembrina, ktorý pomáhal odhaľovať obchodníkov s drogami, aby jeho synovi skrátili dĺžku trestu vo väzení. (Astonko)
  • V akčních scénách spolu s agentem Cooperem (Barry Pepper) účinkuje 98 % reálných agentů DEA, jen 2 % z celkového počtu jsou herci. (Roman.Ticka)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama