Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (352)

genetique 

všechny recenze uživatele

Som rád, že namiesto infantilných komédií sa The Rock drží už druhý rok stranou a namiesto toho nám dopraje aspoň takéto jednohubky. Síce nespravia dieru do sveta, ale aspoň po nich nemám horko v ústach. Dwayne si zjavne odskočil pred filmom na pár hodín herectva, čo je nakoniec v niektorých scénach poznať, ale cez to všetko mu asi nikdy neuverím nejakú komplikovanejšiu charakterovú rolu. Našťastie v tomto filme sa s ňou pasovať nemusel a herecké bremeno na seba berú skvelé vedľajšie postavy v predstavení Susan Sarandon a Barryho Peppera. Film sa pýši decentnou réžiou a inšpiráciou skutočným príbehom, čo pridáva na atraktivite. Atraktivitu však podkopáva príliš zdĺhavá prvá polovica a nepresvedčivé dialógy. 70%. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme udivujú dve (v konečnom dôsledku pozitívne) veci: 1. „The Rock“ nie je len svalnatá karikatúra skutočného herca a má celkom ďaleko od masívnej topornosti takého Arnieho... 2. Film v ktorom hrá „The Rock“ a v ktorom nerozdá prakticky ani jeden úder a ide skôr o sociálnu drámu ako o akčný film?! Divné, ale vcelku fungujúce. Snitch nie je ani náhodou žiadnym prevratným filmom, ale má svoj ksicht a ešte aj ten občasný americký rodinný pátos tu vlastne ani veľmi nevadí. Hoci som od filmu nič neočakával, príjemne prekvapil:) Poctivý lepší priemer... ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

První polovina vyloženě nudí. Nejedná se o žádnou akční pecku a Rock je zde úplně normální chlap, táta od rodiny. Druhá polovina se pak ale příjemně rozjede a úplný závěr a finále je moc fajn. Právě protože si zde Dwayne nehraje na žádnýho zabijáka, je ve výsledku ten opravdovej frajer ... Čekal jsem mnohem víc,ale i takberu, ok ... Rock rullezz ... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jedno mi stále vrtá hlavou, jak je možný, že obsadili Dwayna Johnsona do role, která vůbec nevyžaduje (spíše naopak) muže takových proporcí, navíc ani nepředvede žádnou bitku, nic. Pochopil bych, že vypadá, jako by z prdele vypadl původnímu chlápkovi, který stojí za údajným dobrodružství. Naopak, civilní typ normálních proporcí a hlavně HEREC, by takovému filmu prospěl víc. Nicméně "Práskač" nenudí, svou realističností bere dech, a věřím, že ke konci slabší povahy uroní slzičku do svého bonga. Tedy, nezbývá, než doporučit film, který je jen napůl krimi, napůl drama a napůl akční (jak psal verbal, akce jak z Kobry 11), ale přesto kdejakého rodiče ve středu večer zabaví. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

D. Johnson sa snažil, ale hrať presvedčivo zraneného otca, to chce zamakať o čosi viac. Nebol dosť presvedčivý, aspoň v mojich očiach. Dobre však zapadli S. Sarandon a B. Pepper na nich sa už dá spoľahnúť. Príbeh atraktívny, v prvej polovici úplne bez akcie, navyše Johnson dostane poriadnu nakladačku, čo pri jeho postave pôsobí dosť divne, minimálne, že sa o nič nepokúsil. S blížiacim sa záverom film naberá obrátky a záver dopadne tak, ako to vo filmoch s Johnsonom býva. Slušný priemer, ktorý by v prípade, že by Johnsona vystriedal presvedčivejší herec mohol poskočiť aj na 4 hviezdy. Takto "len" 60%. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu trvalo 35 dní a prebiehalo v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)
  • V akčních scénách spolu s agentem Cooperem (Barry Pepper) účinkuje 98 % reálných agentů DEA, jen 2 % z celkového počtu jsou herci. (Roman.Ticka)
  • Partner filmu Participant Media se specializuje na závažná sociální témata dneška. (Roman.Ticka)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama