Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Snahu o vyvolání klaustrofobické atmosféry trhá na kusy debilní scénář a zvláštní chování postav. Film je hloupý, ale tím špatným způsobem. Uzavřený prostor nezvyšuje napětí, což byl patrně primární záměr tvůrců, ale spíše nepříjemně zpomaluje děj. Kulisy jsou levné a poté, co je přerušena dodávka proudu, se řada scén začne nořit do nepřehledné tmy. Charlie má žalostně málo prostoru a jeho vesmírný parťák Ug (Terrence Mann) se tu mihne jen formou hologramu. Zdaleka nejhorší je ale absence nebezpečí. Masožravé koule na své oběti jen dlouze vrčí, přihlouple poskakují, krkají a nebo prdí. Kouzlo „Kritů“ spočívalo právě v kombinaci zábavy a hrozivé aury, která je obklopovala. Jediným zajímavým prvkem na celém filmu je účast sedmnáctiletého Leonarda Di Capria, pro něhož šlo o filmovou premiéru. Je hezké sledovat, kam to za ty dlouhé roky dokázal dotáhnout. Více. ()

RADX1 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je oproti předchozím dvěma úplně o něčem jiném. Ne ani tak příběhově či jinými prvky, ale kvalita šla drsně dolů. Předchozí díly se příběhově točily okolo dětí (nebo spíš jednoho dítěte). Jenže trojka už je opravdu horor pro malé děti. Přidalo se ještě více vtípků - bohužel velmi nepodařených, které kazí i ty semtam dobré. Prostě dobrý černý humor se změnil na dětinsky trapný humor. A k tomu se ještě scénárista totálně vykvákl na nějakou kvalitu příběhu. Hvězdička navíc za snahu. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Po prvních skvělých dvou dílů se trojka usadila v činžáku s typyckou standartní půlou jak to u takovejch B filmů ve své doby bylo,ale pak to nějak zůstává. Leonardo je debil a né herec,ale měl alespoň šanci hrát v něčem dobrém. Celý film je jen utíkání před příšerkamy a jejich likvidací. Ale to,že film dělala ženská je vydařený. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Critters 3“ jsou dalším dílem série, která nebyla nijak moc úspěšná, ale svoje jméno si udělala, u nás ji lidé asi celkem znají, protože se do televize dostala a mohli jsme ji vidět několikrát. Nesmíte ale od filmu čekat moc. Je to dobré béčko, které ale v tomhle třetím případě rezignovalo na to, co bylo na jeho předchůdcích tak skvělé – trikové sekvence. Ty zde už v podstatě chybí, a tak opravdu není tolik o co stát. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Propadáme se, propadáme. Ostatně se to dalo čekat, ač bych klidně přivítal nějaký remake. Trojka měla jednu (pro dnešního diváka) zajímavou akvizici: Leonarda DiCapria. Jinak ovšem zábava, efekty a napětí trestuhodně opadly, zubaté potvory i tak ještě dokázaly něco nabídnout. Mají všechny nešvary pokračování, přesto jejich smysl pro humor leccos vynahradí. Tohle by na pultech hračkářství obstálo!! Alespoň u lehce zvrácených pamětníků. Nostalgický kult. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama