Reklama

Reklama

Už jsou to dva roky, co ďábelští Critters poprvé terorizovali městečko Grovers Bend a vyhnali rodinu Brownových. Jenomže “kluk, který křičel Critter”, Brad Brown (Scott Grimes), je zpátky... a právě včas. Z critteřích vajíček se vyklubala smrtící smečka a krvežíznivé chlupaté koule jsou celé žhavé pustit se do své oblíbené kratochvíle – do jídla. Vajíčka se brzy klubou všude, kam se jen podíváte: pole plné dobytka se stává obrovským prostřeným stolem a místní obyvatelé mizí po celých soustech. Naštěstí se vracejí tři šerifové z vesmíru, Ug, Lee a Charlie a pokusí se problém odstranit. Dokáží ale zlikvidovat Critters dřív, než Grovers Bend zmizí z mapy? Critters – Hlavní chod, plný mimořádných zvláštních efektů, je větší a lepší a jistě uspokojí vaši chuť na akci, napětí a hrůzu! (Magic Box)

(více)

Recenze (156)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Tooooľko kecania !!! Film sa venuje len postavám a ich podozreniu z hrozby chlpatých guľatých žrútov. Absolutne nepodstatné veci. Jednoznačne tu malo byť viac akcie, viac Kriterov a tej srandovnej aury, ktorú majú okolo seba stále, keď sú na scéne. Pár dobrých a vtipných nápadov to má (šantenie v reštaurácii a následne plešatý Kriter, obrovská guľa poskladaná z Kriterov...), ale je toho málo. Nudil som sa a pretáčal som. Ako keby nevedeli tvorcovia, čo bolo na jednotke najlepšie. Nie trápni lovci, trápne postavy a ich problémy, ale Kriteri ! Pridali akurát ich počet, keď je ich 10-krát viac ako v jednotke, ale na scéne sú len 10-15 minút. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Dvojka se mi líbí o trochu víc než jednička. Tvůrci se poctivě řídí pravidli a nandali do dvojky zákonitě 2x více akce, 2xvíce hlášek a srandy a hlavně 2x více criterrů, kteří tu vytasí svojí tajnou zbraň - Critterkouli, která je dle mého legendární. Další vynikající béčko, které neubírá na zábavě ani po těch letech. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Série Critters pro mě byla v dětství velkým kultem a právě ona mě na čas přivedla k hororům. Chtěl jsem vědět, jak se poprala se zubem času a sehnal si všechny díly. Jednička sází především na atmosféru a chce být regulérním hororem. Už tam jsem si to uvědomil. Když nejsou Critters na scéně, tak je to o ničem, ale těch pár chvil s nimi stojí za to utrpení. Dvojka už jede v komediálním stylu a je vrcholem celé série. Když byli Critters v kuchyni nebo se valili městem, tak jsem brečel smíchy. Bohužel čekání na ně je znovu docela úmorné. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Malý Brad se vrací do městečka, kde strávil u babičky své dětství, ale také prožil svoji nejhorší noční můru - to když městečko bylo napadeno zákeřnými Critters (malý ostnatý potvůrky, který všechno, na co přijdou, to sežerou). Tentokrát doufá, že si u babičky odpočine, tím spíš, že v městečku už se o tamních potížích jen vtipkuje. Je to možná náhoda, ale i tentokrát se zde znovu Critters objeví - vylíhnou se z několika vajec, které tu zůstaly po původních potvorách. A tak se musí Brad s obyvateli města, ale také s vesmírnými lovci Critters Ugem, Li a Charliem opět pustit do boje ... Pamatuji si to jako dneska - Gremlins a Critters, tisíckrát viděné na mnohonásobně překopírovaných videokazetách, všichni je znali a všichni se hádali, kteří jsou horší, hnusnější či hororovější. Critters 2 je více než důstojným pokračováním prvního dílu, i když - jak to u podobných filmů bývá, překvapení s hezkých potvůrek se tu už nekoná. Ale i tak jsem se skvěle bavil - např. skvělá scéna jak se Critters cpou. Co se týče herců, tak jsou zcela nepodstatní a nezapamatovatelní, a v některých momentech mi bylo docela líto, že je Critťáci nesežrali (třeba při rádoby romantickém loučení hlavního hrdiny s bývalou spolužačkou .. uff)... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nenažraní ježurové se přikutáleli podruhé a s trochou štěstí a přivřenýma očima obstáli i tentokrát. Mají všechny nešvary pokračování, přesto jejich smysl pro humor leccos vynahradí. S odstupem času pochopitelně stále víc blbé, finále vyloženě odbyté a absolutně bez nápadu. Magazín Playboy a poměrně dost odkazů potěší. Tohle by na pultech hračkářství obstálo!! Alespoň u lehce zvrácených pamětníků. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Přibližně v 50. minutě si je možné při přeměně jednoho z lovců povšimnout bilboardu s Freddym Kruegerem (Robert Englund) z hororové série Noční můre z Elm Street.. (Rodriguez)
  • Vajcia, z ktorých sa vyliahli príšerky, boli vyrobené z plodov tropickej rastliny Anona šupinatá, tzv. cukrových jabĺk. (beso74)

Reklama

Reklama