Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Zaujal mě námět filmu a nebyla bych to já kdybych se ihned nepustila do jeho shánění :-). Po velmi dlouhé době, kdy jsem jej měla "zaprášený" na mém disku v počítači jsem se z důvodů svých velkých nedostatků ve světové kinematografii(a také nedostatku místa na disku) rozhodla tento film shlédnout. Líbila se mi povídková forma filmu, kde je zobrazeno jak určité postavy po sexu mluví buď o svém vztahu, názorech nebo o životě. Ještě více mě zaujalo, že snímek vůbec nepůsobil homofobicky a zobrazil kromě heterosexuálů dva gay vztahy, jednoho (asi) bisexuála a lesbičky. Akorát mám pocit, že bych Tary Manning chtěla tím zapalovačem ve tvaru zbraně zabít...(nejen) proto,že dělat si takhle z někoho p*del může být někdy nebezpečné...No zajímavý film, kéž by jich bylo více. Filmy které zápasí se sexualitou nebo hlubšími významy vítám. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem povrchní. Kdyby nebylo těch dvou "zajímavých" hereček (Mila + Zoe), asi bych o tento film nezavadil. A byl bych ušetřen všeho toho laciného tlachání, a hezkých tvářiček, které se chtějí neupřímně zalíbit. První povídka má ještě příjemnou atmosféru, srší pohodou a má pointu, ale pak to jde rychle dolů. Musím opravdu poslouchat o homosexuálním vztahu C3PO a R2D2? 30 % ()

Reklama

merlinovic odpad!

všechny recenze uživatele

Puritánská "komedie" o sexu, nudná od začátku do konce která se sestává z příběhů a problému několika různých párů které spolu nijak nesouvisí (v podstatě 8 krátkých filmů v 1 ). Jediné úsměvné bylo, když po sexu byli všichni oblečení nebo se hned schovali pod deku ;) Jediný příběh na který se aspon dalo dívat, je příběh lesbiček který ovšem ničí přístup k filmu. Nemůžu si pomoc, ale ve filmu o sexu sem čekal aspon nějaké erotické scény. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Pestrá paleta dialogů po "aktu" mě pěkně pobavila. Ze tří homosexuálních scének se mi nejvíce líbila ta holčičí. Také vzpomínky na free sexové mládí v podání nejstaršího páru této mozaiky bylo zábavné. Někdy to bylo humorné, jindy hořce humorné, ale i vážný tón se tu našel. Celkově jsem spokojen asi tak na 75%. ()

laFei 

všechny recenze uživatele

Zajímavě koncipovaná směska příběhů. Některé téměř hlubokomyslně zajímavé (první sexuální zkušenost gaye), jiné příjemně romantické (rozcházející a scházející se pár), roztomile vtipné (poprvé), ale i nudné klišé (lesbický pár). Tak jako tak, rozhodně jsem se nenudil. Každý díl má přiměřenou délku a než to začne býti stereotypní, už je tady něco nového. Velmi příjemné překvapení. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama