Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že trvalo celkem dlouho, než se začalo pořádně něco dít, ale když za to všichni zúčastnění vzali, stálo to za to. A vůbec nevadilo, že ten koncept několika lidí zavřených někde někým je ohraný až běda, protože Hunger je solidně natočenou záležitostí, která jde sice leckdy na hranu absurdity, ale ta základní otázka je o to intenzivnější a stejně tak se mi líbila záporákova motivace, která se zdála být docela rozumná. Tempu by sice slušela alepoň o 15-20 minut kratší stopáž, ale co už. Pro mě příjemné překvapení. 75% ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Napodobenina kostky? V podstatě téma vůbec špatné nebylo, zavřených 5 lidí v malých prostorách..Se spoustou vody, ale žádným jídlem..Začne boj o přežití, zabíjení..Herecké výkony nebyly nic moc .. Ale to jsem ani neočekávala..Absolutně trapný nehorázný konec filmu - taková patlanina. Nebýt toho byly by hvězdy 4. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se nudil, ale na tak plytký děj se mi to zdálo delší, než bylo záhodno. Vyvstává tu totiž jediná otázka, a s tou si film vystačí až do svého hořkého závěru, který zase postrádá jakékoliv překvapení nebo alespoň zadostiučinění. I přesto je Hunger docela nepříjemnou podívanou, jelikož situace všech zúčastněných je vskutku pěkně na hovno. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se teda moc nepovedlo, schází atmosféra, napětí ...atd. Nápad ve studni nejni špatnej, ale bohužel hodně blbě provedenej a nezachrání to ani záblesk scénky kdy se začínají pojídat. pro mě 101 minut nudy. A hlavní záporák zrzavej od pohledu krajně nesympatickej. Začátek, kde není nic vidět radši ani nekomentuju... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase jeden hororový Cube / Saw klon, který je možné sledovat bez jakékoli duševní újmy. Což ale neznamená, že bych jej nějak zvlášť doporučoval. Pětice lidí se probudí uvězněna v prostorách na dně hluboké studny pouze s několika sudy vody a "hodinami", které dávají tušit, že je zde neznámý hostitel bude hostit hodně dlouho. Bez jídla. Dále si film vystačí s jednoduchou otázkou: "Sežrat se, či nesežrat se?". Chtělo by to v prvé řadě lepší herce a vynalézavější scénář. Kratší stopáž by také nebyla na škodu. Silnější dvě hvězdy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V prvom zábere na Lukea (Joe Egender) je vidno, že má krv po celej tvári aj oblečení. Po tom, čo skupina nájde vodu, ponorí tvár do vody bez toho, aby ju umýval, a napije sa vody. Keď zdvihne hlavu, všetku krv má preč. (misterz)

Reklama

Reklama