Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Tenhle film skoro ničím nezaujme. Scénář je hrozně plytký, postavy nejsou uvěřitelné, na druhou stranu do sebe všechno celkem zapadá. Náboženská linie působí značně pateticky, ale dá se vydržet. I přes několik nelogičností musím nakonec filmu udělit lepší hvězdu, protože zdaleka nebyl tak špatný, jak jsem čekal. (476.) ()

R.A.D.E.K odpad!

všechny recenze uživatele

Už samotná pseudohypotéza o konci světa v roce 2012 by si zasloužila hodnocení odpad!, ale na premiéru si bude muset počkat... samotný film nám jako téměř všechny katastrofické filmy nabízí pohled na Londýn v plamenech a rozpadající se Jeruzalém, škoda chybějícího NY a Paříže, vznikla by ještě větší blbost. Samotný hloupý, nedotažený a špatně natočený příběh vše korunuje. ()

Reklama

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Možné, spirituálne pokračovanie asylumáckeho ( feat. Faith Films ) snímku APOKALYPSA. Film sa tak strašne berie vážne ( veď predsa len ide o propagáciu cirkvi ), až som si myslel, či som náhodou na začiatku neprepásol titulok ´´podľa skutočných udalostí´´. Hnoj, ktorý možno púšťajú fanatikom v kostoloch, aby sa nepovedalo, že náboženská obec ignoruje pohyblivé obrázky. ()

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento dilm je fakt odpad, zhlédnout jej podruhé....to nikdy. Film nám ukázal, že bez kříže a modliteb si nemohu na tomto světě ani prdnout. Jan Pavel II se musí v hrobě otáčet!!!. A efekty, jako když už padá sníh, tak má padat snad i na herce, na zem a věci kolem, a ne jen před kamerou. A scénař katastrofa, jako kdyby se bavili děti na základce...Společnost The Asylum už nikdy více si z nás nedělejte blázny, už stačilo:-) ()

tenista odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době mě nějaký film donutil napsat komentář, mrzí mě že zrovna ten negativní. Na film 2012, který má přijít do kin tento listopad se velmi těším, tak jsem si říkal, že tohle by mohl být slušný předvoj. Ale že dostanu takovouhle srágoru, to jsem nečekal ani ve snu. Směšný efekty, naprosto stupidní dialogy a nejtrapnější konec filmu, co jsem snad v žiotě viděl, během těch 92 minut jsem asi 50x musel zadržovat zvracení. Jediné co mě u toho filmu drželo, byla vidina závěrečné katastrofy, kterou jsem bohužel nedostal. Jestli vám můžu dobře poradit - NEKOUKEJTE SE NA TO, BUDETE LITOVAT HODINY A PŮL ČASU!!! RADŠI BĚŽTE DO HOSPODY, BUDE TO PRO VÁS ZDRAVĚJŠÍ!!! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama