Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

neneka 

všechny recenze uživatele

Nevím vlastně, co pořádně napsat, ale pro mě určitě silné téma. A dobře zpracované. Taky jsem nahlédla do některých komentářů zde a je zvláštní - ale přitom vůbec ne -, jak je optika každého z nás jiná. A tak to má být. Někdy se sejdeme, jindy vůbec... Za sebe musím ovšem říct, že ačkoliv je zde, co se týče Ashtona Kutchera, snad většina komentářů kritických, tak já jsem jím byla překvapená mile. A věřila jsem mu to. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Príbeh dvoch ľudí stretávajúcich sa na základe okolností, ktoré ich hlboko zasiahli. Každý jeden herec odvádza perfektnú robotu. Na Kutchera mám v poslednej dobe šťastie a chalanisko sadol mi do noty. A Michelle Pfeiffer tu je jednoducho neskutočná, radosť pozerať. Absolútne ma to vtiahlo, bavilo a nechcel som, aby to skončilo. Aj vďaka vhodnej nálade na tento film dám plných päť hviezd. "Je to o čakaní na niekoho, o kom vieme, že sa už nikdy nevráti. O čase, ktorý strávime čakaním. A o tom, koho v tej dobe stretneme." ()

Reklama

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi čtyřmi a pěti hvězdami a nakonec dal plný počet. Jednak fandím podobným námětům, které nejdou tak vztříc divákovi a pak se mi také líbilo samotné ztvárnění filmu. Bylo to syrové, použitím kamery, prostředím, málomluvností postav, podzimnímu počasí ... Je mi vlastně trochu líto těch, co je to nezasáhlo a myslí si, že jde o nudný a přehlédnutelný snímek. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý film. Už je to dávno, čo som tak veľmi chcel, aby mal nejaký film šťastný koniec... Kutcher si opäť raz sympaticky uvedomuje, na čo stačí a jeho mlčanlivý hrdina je fajn. Pfeifer je fajn ako vždy, a to nie len preto, že ešte stále dobre vyzerá. Príbeh je zaujímavo a uveriteľne rozprávaný. Spomedzi filmov typu on má dvadsať, ona štyridsať – ktoré väčšinou tiež neboli zlé (SEXI 40, PRIME, SAMEC) vytŕčajú Vzájomné objatia aj preto, že sa snažia vypovedať aj čosi viac než len netradičný romantický príbeh... ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Také jsem čekala romantický příběh, ale dočkala se jsem se slušného dramatu. Je to k nevíře, ale tohle je první film s Ashtonem Kutcherem, který jsem dosud viděla. Jeho herecký výkon mě neobyčejně zaujal. Možná proto, že jsem ho dosud nikdy neviděla hrát, že neznám údajně slabší filmy, ve kterých hrál, že mě celkem míjely zprávy z bulváru o jeho vztahu s Demi Moore. Je zajímavé, u kolika uživatelů tato Kutcherova minulost dokázala viditelně ovlivnit názor na tento film, a hlavně na jeho herecký výkon. Kdyby se mi chtělo spočítat, kolikrát je tato skutečnost zmíněna z celkového počtu komentářů, asi by to bylo velké procento. Já si naopak myslím, že svoji postavu zahrál opravdu dobře. Jeho Walter měl být nemluvný a uzavřený, jeho pocity vyjádřil pouhými pohledy, mimikou obličeje, tichým pláčem. Bylo to věrohodnější, než dramatická gesta a hysterické výlevy, které by byly určitě divácky vděčnější. Celý příběh byl velmi uvěřitelný, jednotlivé postavy i prostředí, jen jsem se po jeho skončení trochu zamyslela nad tím, jak se asi bude osud těch dvou odvíjet dál... Zajímavé komentáře: DJ Kritik, Efreeti. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Při znázornění muže, majícího vztah se starší ženou, mohl Ashton Kutcher čerpat z vlastního života. V době natáčen žil s o patnáct let starší Demi Moore. (Olík)
  • Premiéra filmu se odehrála v naprosto nehollywoodském stylu v lowa City, kde měla vydělat peníze na pomoc tamním lidem postiženým záplavami. (Olík)

Reklama

Reklama