Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Náhodou já jsem se u toho bavil a líbilo se mi to(v rámci žánru samozřejmě).....Víceméně bez záchodového humoru-hlavní postava je simpaťák co se nebojí....Blonďatá rozteskávačka je vlastně správná holka...Záporák je na facku....a celé to působí takovým uvolněným dojmem.....občas už se to moc opakuje a všichni víme jak to vlastně skončí ale proč né?...........Na zabití úterního večera s vypnutým mozkem- je to ideální :D :D...........(4hvězdy -jen v rámci teen komedií) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době sledování japonských filmů a seriálů, zatímco jsem byla v Japonsku (hodilo se to i na procvičení japonštiny), jsem si vážně potřebovala oddechnout u nějakého amerického filmu a tenhle mi přišel neskutečně vhod. Původně jsem čekala průměrnou až podprůměrnou hloupou americkou komedii o looserovi, co chce získat nejhezčí holku školy, ale kupodivu tenhle film může nabídnout o něco víc. Nejen, že nepostrádá aspoň nějakou tu hloubku, ale je to hodně příjemná komedie, která pobaví bez hloupých a trapných vtipů. Možná, že mé hodnocení přecejen ovlivnilo to dlouhé sledování asijské tvorby, kdy už má mysl zkrátka potřebovala něco z toho "amerického stylu", ale i tak bych řekla, že se nejedná o komedii podprůměrnou, ale spíše nadprůměrnou. Já teda byla po zhlédnutí naprosto spokojená. ~(4,0)~ ()

Reklama

BathoryMan 

všechny recenze uživatele

Poznáte ten pocit,keď ste na nejaký film strašne zvedavý a niekde v polke zistíte akú kravinu to vlastne sledujete.Ale kedže chceťe byť fér tak aj napriek svojemu rozčarovaniu nad tým na akú kravinu to vlastne pozeráte, film predsa len dopozeráte lebo chcete vedieť aspoň ako to dopadne.To bol práve môj problém u Beth Cooper.Film som chcel vidieť hlavne preto,lebo som čakal že sa budem baviť aspoň tak dobre ako u podobne ladenéj Na túto nemám.Lenže to čo nakoniec prišlo bola tá najhoršia nočná mora otrasným,trápnym a nelogickým scenárom začínajúc až po otrasné herecké výkony nesympatických hercov končiac a všetko to zaklicovalo meno režisére,ktoré som si všimol až v záverečných titulkách!!!Chris Columbus,režisér Prvých dvoch Potterov a Otca v sukni už musí asi poriadne senilniet,keď natočil takúto somarinu!!! ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Tohle téma, kdy se naprostá nula zamiluje do královny školy, která mu dá přednost před nabušenýma kolíkama, tu bylo už několikrát, ale zde jsem se docela pobavil (ale ve skutečnosti jde jen o naivní pohádku, tohle se prostě normálně neděje...). Hayden Panettiere to zde fakt moc seklo, pár vtípků se povedlo, pro mě 2,5... ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je podivín. A u filmových podivínů většinou platí, že jsou svým způsobem sympatičtí. V tomto případě to, ale neplatí (až na konec, kde několik problesků sympatičtnosti je) a hlavní hrdina je prostě a jen divný. Jedna hvězdička za krásku Hayden Panettiere, druhou za Shawna Robertse v roli šňupajícího vojáka. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)
  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)

Reklama

Reklama