Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vcelku podprůměrná teen komedie, ve které Chris Columbus dokazuje, že každý může natočit špatný film. U něj je to ale celkem překvapivé zjištění, protože mu komedie nikdy nedělaly problém. Tady se sice pár povedených scén najde, většinu času jsem se ale spíš nudil a nebo se rozčiloval nad hlavním hrdinou Paule Rustem. Ten se do podobných komedií fakt nehodí a pár scén tam vyloženě kazil. Nebýt jeho, tak by byl výsledek možná lepší. Takhle ale fakt docela nuda. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Film doplaca na velmi slaby scenar, dialogy a obsadenie. Panettiere je pekna kost ale sama tuto komediu neutiahne. Navyse nechapem co u toho robi Columbus a preco ten film vobec nasadzuju do kin. Pripomina totizto nizkorozpoctovu "direct to dvd" produkciu s velmi podpriemernym spracovanim. Narazky na Robina Williamsa a Star Wars sice potesia ale dojem nezlepsia. Nudne, zdlhave, nevtipne, postradajuce atmosferu a gradaciu deja. Neostava nic ine len dufat, ze sa reziser vrati v plnej sile s Percym Jacksonom a vynikne v tom, v com je najlepsi- vo velkolepom vizualnom ohurovani a rodinnej atmosfere. U Beth Cooper som mal dojem ze ju tocil neskuseny zacinajuci amater bez talentu a nie clovek zodpovedny za Harryho Pottera a Sam doma. 35% ()

Reklama

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Nočná road movie v hlavných úlohách s kráskou a zvieraťom. Hlavná postava tohto filmu sa určite zapíše do dejín ako jedno z najlepších zobrazení loosera v histórii kinematografie. Pri niektorých scénach som sa smial, niektoré však boli vyslovene trápne. Napodiv to dokopy celkom dobre zafungovalo. Ale keby v tom nehrala Hayden, tak o to asi ani nezakopnem. A dobrý soundtrack. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zo ságy hlúpych tínedžerských "romantických komédií". Podľa mňa ešte horšie ako bežný štandard, ktorý často spadá do úplného priemeru. Ale toto? Už vidím ako by taká žena ako Beth vôbec prehovorila s takým chalanom ako David. V reálnom živote jedine, keby ho chcela vysmiať. Sladká "romantika", keď počas jednej noci Beth zrazu zistí, že niekto má aj úprimné srdce túžiace ľúbiť. Škoda, že takéto "osvietenie" neexistuje aj v skutočnom živote. K tomu všetkému trojica stupidných vojakov, ktorí nevedia nič iné len sa mlátiť a vyhrážať. No a čo ešte? Aha, ten záver, čo sa mal tváriť akože je neurčitý, no filmu takého typu také niečo vôbec nepomôže. Čo už, aspoň že na Hayden Panettiere sa celkom dobre pozeralo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Forget Me - Violet Columbus [2:50] ,2. Try It Again - The Hives [3:30] ,3. Come Out Of The Shade - The Perishers [3:58] ,4. Sway - The Kooks [3:35] ,5. Last Kiss - Christophe Beck [2:44] ,6. Catch Me If You Can - Gym Class Heroes [5:07] ,7. Too Much, Too Young, Too Fast - Airbourne [3:42] ,8. A Good Idea At The Time - Ok Go [3:12] ,9. Beth Cooper Suite - Christophe Beck [4:41] ,10. Beth - Kiss [2:44] ,11. Cruisin' - Smokey Robinson [5:53] ,12. Who Knew? - Christophe Beck [1:07] ,13. Feels Like The First Time - Foreigner [3:50] ,14. School's Out - Alice Cooper [3:29] ,15. Forget Me - Eleni Mandell [3:13], ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)
  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)

Reklama

Reklama