Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will (Ben Foster) už má len tri mesiace vojenskej služby. Tie však strávi vo vojenskej nemocnici, kde si bude liečiť zranenia z Iraku, kde slúžil. Cíti sa osamotený, pretože ženu, ktorú miloval, nechal a tá teraz začala žiť nový život. Will sa dostáva do novej roboty, kde stretáva nového spolupracovníka Tonyho (Woody Harrelson). Ten mu pomáha dostať sa do normálneho života. Will má najmä problémy vysporiadať sa s faktom, že nie všetci sa z Iraku vrátili. (Skleni)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Strašne silne zapachájúci film Oscarom...emóciami nabitý príbeh, skvelý Ben Foster, tradične dobrý Woody Harrelson, a vojnová tématika...ktorá jasne zaberá na Američanov...zabrala aj na mňa..film ma pohltil svojim syrovým spracovaním, a donútil sa ma zamyslieť nad témou tohoto filmu...fakt silný film ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

harrelson je pán herec, foster tiež nie je zlý, najviac ma však oslovila malá vedľajšia rola v podaní stevea buscemiho; dobre napísaná a uhraná dráma podávajúca ešte ďalší pohľad na jednu veľkú (nielen filmovú) americkú tému; nič svetoborné alebo originálne, ale poctivo urobené a majúce pár emočne silných momentov; ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Neřekl bych, že tento film nemá, co nabídnout. Je to taková lyricky laděná balada na duši, která se mi moc líbila. Příběhová jednoduchost mi tady nevadí, protože daleko víc snímek působí přes tu citovou stránku. Téma to vůbec není špatné a na to že to byl Movermanův debut, tak se to vyvedlo. Harrelson je tady opravdu výborný. Ten se mi tu líbil nejvíce. Foster taky skvělý, ale Woodyho nepředčil. Bohužel občasné pasáže byly zbytečné a konec se mi nelíbil. Přesto film, který stojí za to vidět. 75% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nebýt velmi emotivních scén při sdělování úmrtí blízkým je The Messenger vcelku prázdný a nudný film. Občasné střípky dobrého herectví zde zaznamenávám u Woodyho Harrelsona a naopak mi připadá, že Benu Fosterovi odumírají všechny mimické svaly a již nedokáže vyjádřit žádnou jinou emoci než jeho standartní nasraný ksichtík. Nedošel jsem k žádnému výraznějšímu poznání, snad jen ,, Ti Američané si za všechno můžou stejně samy.'' ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Velice pomalé a možná až zbytečně utahané drama o vojácích, kteří mají nepříjemný úkol donášet zprávy pozůstalým po válečných obětech. Pár scén má tu správnou, dramatickou sílu a Foster s Harrelsonem, jsou vynikající, ale ty dvě hodiny jsou až zbytečně pomalé a film toho v rámci příběhu mnoho nenabízí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte New Jersey. (MikaelSVK)
  • Dominic West měl hrát postavu kapitána Tony Stona. (ČSFD)

Související novinky

Oscarová kriminálka na obzoru

Oscarová kriminálka na obzoru

16.09.2010

...aneb „L. A – Pořád přísně tajné“. Scénárista a režisér Oren Moverman (foto) debutoval loni nenápadným, ale spoustou cen a nominací ověnčeným dramatem The Messenger. Vítězný tým se nemění, a tak… (více)

Reklama

Reklama