Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ako vytvoriť pokračovanie Ľedové ostří ??? Zobrať hlavnú líniu filmu jednotky, pridať riadnu dávku cukru, angažovať dákych hercov - najlepšie s peknou tváričkou, riadne to premiešať a na svete je Ledové ostří 3. Avšak kto má rád filmy zo sveta športu ( a najmä ľadu), za katastrofu to považovať nebude. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Podobně zbytečný film jako předchozí díl. Opět nesympatická hlavní hrdinka, opět špatné herecké výkony - ta nejhorší herečka z minulého dílu bohužel zůstala, jen se přesunula do role trenérky. Předchozímu dílu jsem dal jednu hvězdičku, asi jsem měl dobrou náladu, nevim. Tady už mě nálada přešla a navíc mě uplně dorazil remix songu z Hříšného tance v závěrečné scéně. To sakra uplně nejvíc nesnášim. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Prvé zhliadnutie tohto filmu ma presvedčilo o tom, že sa natáča stále to isté. Tento príbeh (natočený 3x) sa režisérom asi zapáčil. Takto natočený film sa mi , ale páčil a nedokázala som z neho odtrhnúť zrak. Okrem toho hlavná postava v podaní Matta Lantera pôsobí na mňa charizmaticky. Ďalej sa mi páčil výber hudby. No, v konečnom dôsledku, za neoriginálny nápad som strhla 15% takže iba 75%. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Film s podobným scénářem, jako předchozí dva díly s malou obměnou, že tentokrát se nehledá do krasobruslařské dvojice partner, ale partnerka a jak jinak, než hokejistka. To nic nemění na faktu, že kdo má rád krasobruslení a třpyt stříbrných filtrů na šatičkách lehce oděných krásek nebude zklamán. A kdo čekal zamilovaný příběh, ten bude rovněž spokojen, protože i v tomto případě láska povznáší k vyšším sportovním výkonům. ()

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Sice je to vedené jako romantické sportovní drama, ale může mi někdo vysvětlit, kde v téhle zbytečnosti bylo to "sportovní" a "drama"? Ve sportovním filmu by toho mělo být k vidění víc než jen trojí objetí kluziště a pár sedlehů. Stejně jako za drama nepovažuji filmové rozepře s bývalou přítelkyní. Jen další z řady neúspěšných nastavovaných pokračování. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama