Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

Kangaroo 

všechny recenze uživatele

Tvurci v cele se scenaristou a reziserem se evidentne domnivaji ze puvodni Ledove ostri vyklidilo regaly videopujcoven, dvojku nikdo nezaregistroval a proto nam v klidu predkladaji treti dil ktery neni nicim jinym nez jinak zabalenou kopii prvnich dvou dilu. Nejsem s to se rozhodnout zda se jedna o sprostou vykradacku prvnihu dilu nebo o nepodareny remake, ale stejne tak jak hodnotim druhy dil - ackoli mne to samotneho prekvapuje davam tri hvezdy protoze nekde v vzadu v hlave mne neco nuti film dokoukat do konce a konstatovat ze pribeh funguje dokonale i kdyz nekolikrat pretoceny. Pro ty kdo nevideli prvni dil asi docela dobra podivana, ale original je original..... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ať už si o Ledovém ostří (r.1992) říká kdo chce co chce, patřilo (minimálně v naší republice) ke koloritu doby a jisté naivní kouzlo mu nelze upřít. To co si však dovolil tým kolem „režiséra“ Stuart Gillard, za to by se ve středověku utínaly hlavy. Disneyovsky laděná romanticky sportovní pohádka o amatérské hokejistce, z které krásný princ mávnutím kouzelného proutku udělá mistryni v krasobruslení, se pohybuje zcela mimo realitu a bohužel i veškerou soudnost. Normálně bych asi udělil hvězdičky dvě, už jen proto, že jsem vydržel až dokonce, ale z úcty ke staré VHS, na které mám natočené ledaření D. B. Sweeneyho a Moiry Kelly, musím jít až téměř na samé dno hodnocení. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Klišé jako blázen neozvláštněné ničím novým. Co je, probohy, tak zajímavé na milostném příběhu krasobruslařské dvojice, kde jeden z páru byl donedávna hokejistou - což je úplný nesmysl - že to točí pořád dokola? Co kdyby scénáristi zkusili zkombinovat taky jiné druhy sportů, třeba synchornní plavání a atletiku, nebo párovou cyklistiku a jízdu na koni, nebo - velmi odvážně šachy a karate? /4. 12. 2010/ ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, že někdo dokáže natočit něco tak sterilního. Štáb se dokonce ani nenamáhal s tím, aby nahnal nějaký komparz na stadion, místo toho pustí z repráků šum a tleskot, aniž by byl vidět jediný divák. Plitké až debilní dialogy, zápletka jak z kouzelné školky. Jediný díl ledového ostří jaký jsem viděl a tak to zůstane. Hrůza. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Podobně zbytečný film jako předchozí díl. Opět nesympatická hlavní hrdinka, opět špatné herecké výkony - ta nejhorší herečka z minulého dílu bohužel zůstala, jen se přesunula do role trenérky. Předchozímu dílu jsem dal jednu hvězdičku, asi jsem měl dobrou náladu, nevim. Tady už mě nálada přešla a navíc mě uplně dorazil remix songu z Hříšného tance v závěrečné scéně. To sakra uplně nejvíc nesnášim. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama