Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

castor 

všechny recenze uživatele

S Ledovým ostřím se nám trochu roztrhl pytel. Na světě je dokonce už i čtyřka.. Ale o krok zpět – trojka těží ze stejného postupu jako druhý díl.. žádná invence, jen snaha být ještě modernější a bližší cílové skupině. Naivně cukrkandlový pohled na jeden po všech stránkách dost náročný sport (viditelní dubléři, samotný trénink, opět nové prvky v závěrečné jízdě) v typickém americkém polotovaru se scénářem vznikajícím na koleně, nicméně příjemně se na to kouká, chemie mezi ústřední dvojicí znovu jakž takž funguje, a tak nějak to klouže po povrchu až do finále. Navíc je tu znovu i Christy Carlson Romano, takže budu mírný!! ()

Kangaroo 

všechny recenze uživatele

Tvurci v cele se scenaristou a reziserem se evidentne domnivaji ze puvodni Ledove ostri vyklidilo regaly videopujcoven, dvojku nikdo nezaregistroval a proto nam v klidu predkladaji treti dil ktery neni nicim jinym nez jinak zabalenou kopii prvnich dvou dilu. Nejsem s to se rozhodnout zda se jedna o sprostou vykradacku prvnihu dilu nebo o nepodareny remake, ale stejne tak jak hodnotim druhy dil - ackoli mne to samotneho prekvapuje davam tri hvezdy protoze nekde v vzadu v hlave mne neco nuti film dokoukat do konce a konstatovat ze pribeh funguje dokonale i kdyz nekolikrat pretoceny. Pro ty kdo nevideli prvni dil asi docela dobra podivana, ale original je original..... ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla okleštěná jednička, trojka je okleštěná dvojka, zajímalo by mě, co mě čeká ve čtvrtém díle. Splněný sen je přesně na to stejný brdo, jako předchozí díly, jen tady se role obrátily a za tu tvrdou je hokejistka, která je tak o 500% méně krásná než Christy Romano (za vyzrazení jejího smutného osudu bych vraždil, ve dvojce jsem jim to přál celkem). Méně bruslení, méně snesitelné romantiky, více prkenných nesympatických herců. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ať už si o Ledovém ostří (r.1992) říká kdo chce co chce, patřilo (minimálně v naší republice) ke koloritu doby a jisté naivní kouzlo mu nelze upřít. To co si však dovolil tým kolem „režiséra“ Stuart Gillard, za to by se ve středověku utínaly hlavy. Disneyovsky laděná romanticky sportovní pohádka o amatérské hokejistce, z které krásný princ mávnutím kouzelného proutku udělá mistryni v krasobruslení, se pohybuje zcela mimo realitu a bohužel i veškerou soudnost. Normálně bych asi udělil hvězdičky dvě, už jen proto, že jsem vydržel až dokonce, ale z úcty ke staré VHS, na které mám natočené ledaření D. B. Sweeneyho a Moiry Kelly, musím jít až téměř na samé dno hodnocení. ()

Lolita 

všechny recenze uživatele

Chvílemi celkem milé, jinak předvídatelné, velmi podobné dvojce, která se mi ale líbila asi nejméně z celé ledově ostré série. "miluju tě.. já tebe ale ne.. tak já tebe už teda taky ne.. tak teď tě asi miluju už ale.. jo? tak já tě taky miluju. tak jo. to je supr, hodíme supr figuru, vyhrajem gold a konec zvonec". Co mi to jenom připomíná? jo, aha. Ledové ostří 2.. nebo kolik vlastně.. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno