Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Roxanne

Roxanne (hodnocení, recenze)

Když se nad tím zamyslím dneska tak to nedá víc než 2**- celkem blbost

ale dřív jsem se stejně dívala na každý díl dvakrát :D

DtX

DtX (hodnocení, recenze)

Mě by zajímalo kolik z těch lidí co to hodnotí to vážně vidělo. Viděl jsem jeden díl seriálu a takovou žumpu jsem fakt do tý doby neviděl. To bylo něco slovy nepopsatelnýho. Tenhle skvost jsem běžel v TV u bratrance kde jsem se zrovna nacházel a musím říct, že oproti seriálu je to klenot. Pořád je to výplach, ale neni to tak hozný, rozhodně ne na Odpad, nebo na 1*.

Tawtute

Tawtute (hodnocení, recenze)

Jakkob: Tady asi hodně záleží na úhlu pohledu, tedy, podle jakého "vzorce" filmy hodnotíš. Já ono "hvězdičkové" hodnocení beru jako velmi subjektivní, v němž se odrazí, jak moc se mi film líbil či nelíbil. Být profesionálním kritikem, který filmy hodnotí spíše objektivně, asi bude trochu jiné. Jelikož ale nikdo takový nejsem, dostal film odpad.

A dostáváme se k onomu "vzorci". Aby se mi film líbil, musí mne něčím zaujmout. Mám ráda filmy, kde je nějaká pořádná akce, bojové scény a tak, "dobře se na to dívá"... Zároveň se snažím najít něco trochu originílního. Tohle ale, není žánr, který bych upředňostnovala a krom toho, nemám ráda tenhle typ "amerických rodiných komediálních drama filmů", které poté "ispirují" (je otázka, jestli správně) spoustu malých holek. Nelíbí se mi to a nevidím důvod, proč to hodnotit kladně.

Jinak bych sem ani nic nepsala, ale jen tak ze zvědavosti  jsem nahlédla do diskuze a nemohla na onen komentář nereagovat - jestli něco fakt nesnáším, tak to jsou přesně lidi, co druhé v okamžiku, kdy neví co jiného napsat, označí za závistivé ubožáky. To, že se mi něco nelíbí, přece jsště neznamená, že jen závidím. Nemám co.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Tawtute: A tak v čem konkrétně je film natolik "špatný", že si do tebe zaslouží odpad... ?

Tawtute

Tawtute (hodnocení, recenze)

ondra700: Ještě přidej pár vykřičníků, není jich nikdy dost ;) Ano, jsem naprosto strašná nula, protože jsem film ohodnotila jako odpad. Napsala bych proč, ale už to tu řeklo několik lidí předemnou, že to nemá smysl opakovat znova (ale na požádání si tu práci klidně dám...). Nesahám slečně Miley ani po kotníky, protože místo zářivého (a v PC vyretušovaného) úsměvu ocením raději trochu té originality.

Nic proti těm, co mají film rádi - je to jejich názor a není důvod ho nerespektovat. Jen mne rozčilují lidi, co se začnou bránit tím, že označí druhé za ubožáky, co jen závidí. Já osobně k Miley žádnou zášť necítím - není důvod.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Já se na to tuhle nedávno kouknul znova a stále se nemohu zbavit pocitu, že tomu většina lidí hodně křivdí...

Malasorte13

Malasorte13 (hodnocení, recenze)

jestli tomuhle se v dnešní době říká "umění", dělání filmu a tak...tak jsem nejspíš čínský bůh srandy... je to fakt trapas :D zlatí strážci vesmíru :D

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

ulbra:Ja som videl jeden diel zo seriálu. No Pokémonov som spomenul hlavne preto, lebo je ten seriál v odpadových vodách a kedysi to všetci pozerali. Mne je 21, vyrastal som na Batmanovi a Indiana Jonesovi ale Hannah Montanu som nehodnotil lebo to nie je moja veková skupina:)

ulbra

ulbra (hodnocení, recenze)

DaliX:  tys vyrustal na pokemonech ? heh
Za me frceli zelvy ninja a to uz je docela davno.
pokud nekdo film nevidi nema ho hodnotit to uz nepatri tobe, ale globalne.
JJ je tak ze je to jen pro urcitou vekovou skupinu, ale me je 30 a oproti serialu me tenhle film pobavil.
Je jasny ze hodne lidi to nevidi a hodnoti to podle serialu kerej je mimochodem fakt hroznej nastesti tohle s tim nema nic spolecnyho jen herecku.  :)

 (hodnocení, recenze)

Toto je seriál pre deti čo majú radi vtipy na ktorých sa smejú len oni. Je to v pohode seriál a ja som tá ktorá nevydrží pozerať jeden seriál/film čo sa mi nepozdáva. U Hanny Montany som vydržala a nemám s ňou problém ale že by som ju samotnú mala rada? To asi nie.

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

Ja to nesledujem, videl som kúsok a nebavilo ma to a je mi to aj jedno. Skrátka a jasne, Hannah Montana je niečo ako Pokémoni alebo Twilight. My sme vyrastali na Pokémonoch, bolo by trápne tvrdiť, že nie keď to pomaly celé čechy a slováci pozerali. Ja to beriem tak, že to je seriál pre určitú vekovú skupinu, nie pre každého a preto sa zdržím hodnotenia...

qwerty47

qwerty47 (hodnocení, recenze)

ondra700: I takto to lze vnímat, ale já to vidím spíš z druhé strany, jako že Hannah Montana je něco umělého,  nepřirozeného, vnucovaného, záměrně jednoduchého, bez kouzla starých disneyovských děl, prostě prostředek k vymazávání mozečků. Miley nehodnotím, nevím jaká je, neznám ji, jen hodnotím ten trend, jehož je Hannah Montana představitelem.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

No, sice je to hodně drsně podaný, ale více či méně bych i souhlasil. Myslím že většina averze vůči Miley a všemu okolo ní je dána především faktem, že je mladá, něco umí to něco prostě "prodává" a jde jí to dobře. Proč by ne, když skutečně umí...

ondra700

ondra700 (hodnocení, recenze)

opět musím napsat:ubožáci!!jděte do (nevhodného slova)!!!!! vy by jste v životě nikdy nic podobnýho nedokázali!!!nesaháte miley cyrus ani po kotníky!!! je vidět že miley cyrus závidíte,že v životě něco dokázala. !!!jste nuli tak jse stím smiřte!!! a hlavně nezáviďte!!!!

Mairin

Mairin (hodnocení, recenze)

Pokud bych brala Hanu Montanu ze všeobecného hlediska, pak hodnocení „odpad“ je na místě. Plitký, naivní a předvídatelný děj, herci také zrovna dvakrát neoslňují svými výkony… nicméně je mi jasné, že tento film nemá (a nikdy neměl) ambice rovnat se Forrestu Gumpovi či Kmotrovi. Je to především pobavení pro cílovou skupinu, jíž sou děti a teenageři. Tady už si film zaslouží lepší ohodnocení. Scéna s obědem na radnici je sice zahnána do extrému, ale jinak se drží v celkem přijatelných mezích a sem tam i pobaví.

addlevel

addlevel (hodnocení, recenze)

stovky malých dětí ji milujou... a to jesnad to hlavní pro filmaře :)

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Tak i kdyby jen podle názvu, co je na Hanně Montaně tak bad? V současnosti je to jeden z těch lepších seriálů pro dětska... Nakonec to tu stejně hodnotí většinou už mnohem dospělejší lidi, kteří tomu prostě nemohou rozumět tak jako ty dětska...

ulbra

ulbra (hodnocení, recenze)

Jakkob ja myslim ze kdyz fil ma takove hodnoceni je to vicemene kuli tomu ze spousta lidi hodnoti film podle nazvu a ani ho nevidej. Ja s tebou souhlasim. :)

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Jop, i já souhlasím s kolegou arachneussem a sem sakra rád, že nejsem jedinej, kdo se na tenhle snímek dívá jinak než většina... Nebudu to tu nijak obhajovat, beztak by to tu nemělo cenu, ale je fakt, že ten film a jeho kvalita zdaleka neodpovídá zdejšímu hodnocení! Byl sem na tom s mladší ségrou v kině a jako film skutečně mile překvapil. Aji to mělo nějakou tu myšlenku a světe div se, byla docela i poučná (nee, to sem si nevymyslel, tak to je!), film rychle utekl a navíc tam byla kvanta fajn písniček... Za mě lepší průměr, čili moc hezké 3* a zcela zasloužené!

Cnelka

Cnelka (hodnocení, recenze)

Snad jediný rozumný příspěvek zde napsal arachneuss.  Nejsem její fanda, nemám rád takové holky, ale film je to prostě slušný a kdo dal odpad - film neviděl. Seriál je opravdu lepší. 60%

Jitulkaa

Jitulkaa (hodnocení, recenze)

Jaktože Miley Cyrus zahrála Hannu Montanu a Miley Stewart tak skvěle??....Nejspíš určitě pro to, že hrála sama sebe...aspon hezky vyšlo najevo jaká je...

julinkaa10

julinkaa10 (hodnocení, recenze)

Jasný odpad.Mám sice docela ráda tyto romantické komedie ale Hannah Montana je fakt až moc růžovoučká a jak tady už někdo několikrát psal nablití.Hudba je šílená a Miley je až moc vyřehtaná.Jo a jsem možná první,které je 13 a tento film je pro ni kravina.10%

liligirl

liligirl (hodnocení, recenze)

Nevím proč to všichni hodnotí tak negativně. Byl to docela pěkný film. Příjemně se na to koukalo. Byl to docela předvídatelný film a samé klišé, ale byly tam super herci, skvělá hudba a někdy docela vtipné a romantické. 50% 3 hvězdičky

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

ale neragujte na to, nezajima mě co si myslite...každy ma pravo na svůj nazor tak jsem sem dala jen to co si myslim ja tak mi prosimvás necpěte tu vaši pravdu:) - tímto závěrem jsi degradovala svůj příspěvek na úroveň hospodských kecalů :-)

poomeranc

poomeranc (hodnocení, recenze)

Je mi jasný že vy všichni ste tu největši kritici a ja jsem oproti vam nic, ale ja si myslim, že ten film je moc hezky natočeny...Hannah Montana mi normalně leze krkem a do kina jsem šla kvůli sestře. Přiběh je možná stejně hloupý jako u High School Musical nicméně některé scény sou dobře propracované...je vidět že každy viděl jen prvnich 15 minut a pak to vypl a rovnou dal: Odpad!....ale neragujte na to, nezajima mě co si myslite...každy ma pravo na svůj nazor tak jsem sem dala jen to co si myslim ja tak mi prosimvás necpěte tu vaši pravdu:) Hezké Vánoce

cent

cent (hodnocení, recenze)

Jak můžete hodnotit Hannah Montanu, když se vám nelíbí!!!! Vy nejste vůbec objektivní!!§§§

Helmut02

Helmut02 (hodnocení, recenze)

:-D :-D ted jsi nam to vsem nandala. Teda mit jako oblibeneho rezisera A. Schwarzeneggera :-D

ahojky

ahojky (hodnocení, recenze)

Hannah Montana je náhodou úplně super film. I seriál je výbornej. Prostě nechápu ty, jak na to můžou nadávat, protože to je nesmysl. Ty, co na to nadávají, tak ať dou do pr.... , protože na ty vaše názory tu není nikdo zvědavej

qwerty47

qwerty47 (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, ale ta holka je mi nesympatická, čistě její postava. Ale jinak to taky není nejlepší. :-)

Rachmanino

Rachmanino (hodnocení, recenze)

nemuzu si pomoct, ta holka je mi sympaticka, ciste jeji postava, jinak je to bida.

ulbra

ulbra (hodnocení, recenze)

Je mi jasny ze kazdymu to vonet nebude ale pustte sve 10 - 14 let stare dceri film jako Serpico nebo Travicka zelena tak vas s tim posle do haje. Slova jako ta zacinajici na P pouzivaji jen hovada co se na IT neumi chovat. ; - ) Vcera jsem poprve videl jeden z dilu ze serialu Montany a musim uznat ze je to opravdu spatny a podle me spousta lidi film ani nevidela a hodnoti to podle serialu.

Jitulkaa

Jitulkaa (hodnocení, recenze)

to KIKINA4.2: To že se mi nelíbila Hannah Montana neznamená to že nemám ráda disneyovky.

thecentre

thecentre (hodnocení, recenze)

kdyby to nebylo udělaný jako pohádka pro 10ti letý holčičky prostě největší píčovina sveta panebozeeeee aaaaa

D.Moore

D.Moore (hodnocení, recenze)

qwerty47: Nojo, kongeniální je samozřejmě něco jiného než geniální (znamená to rovnocenný, sourodý) a to slovo tu vážně nemá co dělat. Ehm. Moje chyba, ujelo mi to, zahanbeně ho mažu...:)

qwerty47

qwerty47 (hodnocení, recenze)

D.Moore : Co znamená slovo kongeniální? Předem díky za osvětlení tohoto. :-)

D.Moore

D.Moore (hodnocení, recenze)

Tak mně osobně se hudba i písně líbí, smysl filmu mi ovšem unikl... nebýt mi třiadvacet, ale tak o deset let méně, mluvil bych asi jinak. Pořád buďme rádi, že to není další z teenagerovských výtvorů plných fekálií a tělesných tekutin všeho druhu.... A máto vážně pěknou choreografii i kameru a tu a tam je to vtipné i pro nás zkamenělé dinosaury:)

kikina4.2

kikina4.2 (hodnocení, recenze)

zato ze nemate radi Disneyovky tak tu nemusite urazat tento film .. nahodou je super a urcite sa oplati ho vidiet :D

ulbra

ulbra (hodnocení, recenze)

Podle me je nazor jako ze , trailer je blbej celej film teda taky a to jsem ho nevidel, dost stupidni. Za me je to 50%. Film ma slusnou kameru , poslouchatelnou hudbu a celkove to tak spatny neni. Ano film je vyhradne pro 13tilety devcata ale me ani nahodou neurazil, ba naopav videl jsem ho dvakrate a vim ze i te hudbe se vyhejbat nebudu. Sezerte me. :-P

Rebel20

Rebel20 (hodnocení, recenze)

presne tak od zaciatku az do konca bolo to super su aj lepsie filmy ale tento film sa my luubil

TomStrom

TomStrom (hodnocení, recenze)

Kdybyste jen mohli vidět ty opovržlivé pohledy holčiček mezi 10-15 lety, když jsme s kámošema na Filmové noci v Palace Cinemas 2009 po půlhodině sledování v pauze mezi normálníma filmama Hanu Montanu zavrhli, přestali jsme film vtipně komentovat a odcházeli jsme do sálu, kde měl za 10 minut začít Star Trek :D

Jitulkaa

Jitulkaa (hodnocení, recenze)

Já to až do konce viděla, a i když sem teenager...fujky. Hannah Montana oblbuje lidem mozky (moje spolužačky sou toho příkladem). Ten film je jen o nějké nafoukné pipce, která jede na vesnici a začíná nový život... a koho tady toto zajímá????

malinkej

malinkej (hodnocení, recenze)

Nechápu jak to mohl někdo zkouknout celý. Po třiceti minutách utrpení jsem to vypnul a zůstane to jen v hrozných vzpomínkách. Nulová představivost scénaristů. Snad největší odpad tohoto roku.

dr.dartyx

dr.dartyx (hodnocení, recenze)

sice do teen kategorie už nepatřím film mně pobavil a bavila jsem se od začátku až dokonce.

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama