Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť vtipná, ani nijak zvlášť uchvacující komedie na zajímavé téma. Hlavním plusem filmu je krásná Catherine Zeta-Jones, která svůj part zahrála velmi dobře, a co je důležité, ona je opravdu sexy čtyřicítka. Celkem solidně jí sekunduje Justin Bartha a z jejich vztahu srší taková větší roztomilost. Děj není moc rozvětvený, a když je, tak jako podle šablony. Proto tuhle milou komedii vidím na pěkný nadprůměr. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Uf, asi ma zastihla nejaka sentimentalna chvilka, ale po velmi rozpacitom zaciatku sa z tohto skveleho filmu vyklubal pre po PRIME jeden z najvacsich skvostov v tomto zanri. Ten zaciatok bol naozaj dost zmateny, prvoplanove vtipky, takmer az nudne dialogy, ale charizma Justina, jeho uhrancivost a uzasne fluidum Catherine sposobili, ze som postupne upadala do nadherneho pribehu velmi netradicnej, ale velmi vyspelej lasky. No co sa viac budem rozkecavat, je mi jasne, ze mnohi sa so mnou nestotoznia, pretoze to mozno nie je take vtipne ako Proposal, sexisticke ako Ugly Truth, ale rozhodne pre mna uveritelnejsie ako obidva filmy dokopy. A este aj mnohe dalsie. Preto odporucam, nechajte sa unasat vlnou romantiky a nezabudnite, laska kvitne v kazdom veku :) ()

Reklama

Mikita 

všechny recenze uživatele

Nesouhlasím, že je to předvídatelná romantika jako každá jiná. Celý vývoj je tak nějak realističtější (až na ten závěr filmu). Láska vzniká postupně a i procitnutí a uvědomění si věkového rozdílu je na romantickou komedii podivné, vždyť na věku nezáleží a mají být spolu přes všechny nesnáze. Ano, na věku opravdu nezáleží, důležitější je zralost a vhodné načasování. A to, že se opět nakonec sejdou již ve správné době a oba sami, to je opravdu teprve ta romanticky neuvěřitelná část. A co kdyby se oba po letech sešli a bylo by to ono, oba naladěni na stejnou vlnu a nebyli by sami. Měli by být ještě spolu? Film se mi moc líbil. Bavila mě interakce páru, ve kterém je větší věkový rozdíl. Vzrušující dva světy a ta propast, když přijde řeč na rodinu, zajištění, budoucnost. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Věk nehraje roli a to hlavní náplň ve filmu. Čtyřicetiletá Catherine Zeta-Jones a pětadvacetiletý mladík Justin Bartha se do sebe zamilují, jenže rozdíl věku si vybere svoji daň a hlavní hrdinové si projdou určitou zkouškou. Dva oblíbení herci si zahráli v hlavních rolích a o dobrý romantický příběh byl na světě. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ač to nevypadá, film je docela solidně ujetá záležitost. To, že Catherine Zeta-Jones do filmu padla, to je vcelku jasná věc. Také je film o sexy čtyřicítce a ona si tohle pojmenování určitě zaslouží. Ale, co jsem nečekal, že se na první pohled normální romantická komedie zvrhne na naprosto neobvyklý příběh, který překvapí svojí originalitou, včetně samotných dětí sexy čtyřicítky. Nečekal jsem to, překvapilo mě to a vysloužilo si to ode mě čtverku čerstvě nepadaných filmových hvězd. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Jedna z postáv vo filme, Aram Finkelstein, ktorého stvárňuje herec Justin Bartha, má meno odkazujúce na (pravdepodobne) židovský pôvod tejto postavy. Herec Bartha má sám židovský pôvod a v jednej zo scén vo filme, keď začne po dohode s rodičmi chodiť na pracovné pohovory, zaznie úryvok z pesničky reggae kapely Desmond Dekker & The Aces s názvom "Israelites", čo odkazuje tiež na judaizmus a židovstvo. (andykanadan)

Reklama

Reklama