Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, která si jde od začátku za svým...ano, bude to často hodně trapné, ale i tak se budete za břicho popadat :D a někdy Vám přijde, že je tam opravdu už moc těch nechutností (například určité zvuky), ale celkově je to nadprůměrná komedie. Půl hvězdy za Unrated verzi, která je hlavně zajímavá na tomhle filmečku. Marsden si svoji roli užíval :-). ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Mnoho jednotlivých scén funguje na výbornou, ale jako celek to dost drhne. Hlavní postavy moc zajímavé, či zábavné nejsou, navíc teda spousta vět na mě působila jako plkání o ničem (without balls, asi jak to píše Beky). Za to vedlejší postavy, to je smršť cool hlášek (Andy a Randy), ironie (boží Seth Green) a grimas, pohybových dovedností a nadávek (James "Cyclops" Mardsen). Ale jako chechat se nějaký obří koblize vážně nebudu. Několik momentů si klidně pustím znovu a znovu, ale celej film bych už nedal. 19 miliónů dolarů(rozpočet)/14,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

jahol 

všechny recenze uživatele

Jako celek svěží a příjemné a naštěstí tak hbité, že pachuť trapných scén, kterých je ve filmu poměrně dost, rychle vymizí díky dobrému fórku nebo herecké etudě. Hlavní dějová osnova je samozřejmě lehce předvídatelná, ale ve vedlejších linkách mě film párkrát docela dostal (skvělí "opraváři"). Jako oddechovka před plněním manželských povinností (po 23 letech manželství) vcelku optimální záležitost. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Mix Prciček a Road tripu se ukázalo jako příjemná podívaná v podobě Sex Drive. Předvídatelná přiblblá teen komedie za nekončící cestou jednoho 18-ti ročního kluka a jeho přátel, za ukončením panictví, která má pár dobrých vtipů a Amandu Crew. Díky Amišům,Pánovi Koblihovi, Ianovu staršímu bratrovi a jeho nejlepšímu kámošovi se film u mě dostal na 4 hvězdy i když slabší. Učelem bylo pobavit za každou cenu a to se povedlo. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Špatná napodobenina deleko víc provařených Prciček a jím podobných komedií. Nepřišlo mi to vtipné. Nějak jsem prostě nedokázala vypnout a bavit se. Zřejmě se už nedokážu asi naladit na tenhle typ šíleností. Možná jsem také brala asi všechno moc vážně, což je další možnost. Jediné, co se mi ve filmu líbilo, bylo to oranžové auto. Asi je něco špatně, když si z filmu odnesu pouze vzpomínku na auto. Na štěstí jsem Sex Drive viděla doma na compu, tak že nemusím litovat vyhozených peněz. Nevím, proč se tyto filmy vůbec točí. Někdo si potřebuje něco dokazovat, nebo co? Vlastně ani netuším, proč dávám tu jednu hvězdičku. Radši nebudu už dál nic psát nebo to sundám úplně. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Potom, co Iana trefí horké víčko od nádobky na chladící kapalinu v motoru, má Ian vypáleno na čele "HOT". To je ale nesmysl, správně tam má být zrcadlově vypáleno "TOH". (c.tucker)
  • Mitsubishi Eclipse, ve kterém jezdí Andy (Charlie McDermott) a Randy (Mark L. Young), je totožné s vozidlem, které se objevilo ve filmu Rychle a zběsile (2001). (DoMoS)
  • Trojice jezdí ve sportovním autě z roku 1969 z třídy tzv. "muscle cars" (silná americká auta). Jedná se o model 1969 Potiac GTO Judge s motorem V8 (osm válců), s výkonem cca 300 koní a objemem 6250 ccm (prostě 6,3l). Rex (James Marsden) jezdí na motorce Honda CR 125 R. (c.tucker)

Reklama

Reklama