Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

[Unrated verze] Další teenage - road movie - komedie, tentokráte však s tunou koziček a bohužel i pánských genitálií navíc. Což o to, na množství poprsí je velice příjemné pokoukání a do obrazu jsou lepé děvy zakomponovány vtipně a chytře, výsledkem je však jen krátké pousmání, ve scéně běhu kukuřičným polem pak dokonce znechucení. Postavy jsou jako vystřižené z ostatních komedií a jen zakomponovány do obrazu stejně jako slečny. Ian z EuroTripu, Rex jakoby Stifflerovi z oka vypadl, měl však své momenty a byl to právě James Marsden, který Sex Drive kraloval. Já si však našel ještě jiného favorita - Pontiac. Nádherné, zbožňuju muscle cars... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

sice průhledné od začátku až do konce,ovšem taky velice zábavné.Po dlouhé době komedie,která se obešla bez v poslední době až moc na pilu tlačících vulgarit a prasáren a u které sem se královsky bavil.To vše doplněné velmi dobrým obsazením (Marsden vynikající,Amanda Crew k sežrání) a vynikající hudbou.Mám nutkání dát plných pět,ale ty prozatimní čtyři si opravdu,ale opravdu zaslouží...85% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Sex drive je vzácným úkazem mezi teenage komediemi. Dá se napsat, že kvalita se konečně po delší době do tohoto upadajícího žánru vrátila a nenapadlo by mě, že se to podaří tomuhle filmu. 18letý Ian (Josh Zuckerman) ještě neměl žádnou holku a už ho nebaví neustále poslouchat posměšky jeho bratra, že je buzík. Příležitost k vyvrácení těchto spekulací vidí v atraktivní, ale tajemné dívce Tasty (Katrina Bowden), se kterou se seznámil na netu. Ona po něm letí a nabídne mu sex, když za ní přes půlku států přijede, ale háček je v tom, že se nikdy neviděli, a co když dívka nemá čisté úmysly. Pro Iana to znamená tajně si vypůjčit auto od prudícího bráchy, na cestu přibalit dvojici nejlepších kamarádů a hurá za sexem a dívkou snů. Předností téhle svěží komedie je to, že inovuje zaběhaná schémata a vnáší do nich prvky, které spočívají ve změně charakterů postav, které by za normálních okolností fungovaly v tendenci očekávání. Znamená to tedy, že třeba obrýlený tlouštík (Clark Duke) je tu za playboye, anebo sexy kamarádka je pasována do role dívky, která má nouzi o muže. Humor už není tak oplzlý, ale spíš vyplyne ze situace, ve které se hlavní aktéři ocitnou, a je podáván nenásilnou formou. Spousta gagů je opravdu skvělých a trapnost jako by o sobě nedávala vědět, i když Seth Green trapný byl. Ovšem všichni herci hrají solidně, Josh Zuckerman je neokoukaný a nevtíravým výkonem si mě získal, stejně jako krásky Amanda Crew a Katrina Bowden v roli mrchy z internetu. Ian nakonec zasune a dobrá komedie s milou pointou v závěru, související s postavou Ianova bratra, kterého hraje James Marsden, je na světě. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, které si na nic nehrajou. Proto mě překvapil Sex Drive - čistá teen road movie od puberťáků pro puberťáky. Nevím jak kino-verze, ale v té UNRATED se dočkáté všeho - aktuálních fórů, fekálního humoru, nádherných (nahých) slečen, sexu... No prostě vše co bere puboše je na svém místě, snímek drží skvěle pohromadě a ani chvíli nenudí... Nemám proč nedát 3 hvězdy. I refuse to be embarrassed by a car that looks like a Trapper Keeper. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že jde jen o nadprůměrnou teen komedii, jenže zatímco většinou je ve filmech tohohle žánru dobře napsaných a opravdu bavících postav pomálu, tenhle film nabízí: 1) neskutečně zábavného pošuka Rexe v podání Marsdena; 2) totálního pohodáře a sympaťáka Lance; 3) magory Andyho a Randyho; 4) krásnou, sympatickou a moc sexy slečnu Felicii; 5) mistra sarkasmu Greena a nakonec hlavního hrdinu, který mi sice příliš nesedl, ale ne zase tak moc, aby to zkazil. Navrch je tu samozřejmě pár trapných a fekálních scén a hlavní příběhová linie nestojí absolutně za nic, ale tak už to bohužel bývá. Tenhle film dělají "vedlejší" postavy a hvězdičky patří jim :) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Během své "velmi trapné údalosti" na pódiu je Ian natočen na mobil a snímek do 2 min odeslán na YouTube.com, kde ho shlédne 5 285 770 diváků. Video ohodnotí 171 171 uživatelů a dostane 4/5 hvězdiček. Datum odeslání je 14. srpen neznámeho roku. Záběr trvá 41 sekund a nick odesílajícícho/točícího herce je "creepyguywithphone1324". Toto video opravdu na Youtube.com najdete, včetně podobně jmenujícího se uživatele. (c.tucker)
  • Revolver v závěrečné scéně je 6ti ranný Colt Python ráže .357 Magnum. Jeden z nejsilnějších revolverů vůbec. (c.tucker)
  • Mitsubishi Eclipse, ve kterém jezdí Andy (Charlie McDermott) a Randy (Mark L. Young), je totožné s vozidlem, které se objevilo ve filmu Rychle a zběsile (2001). (DoMoS)

Reklama

Reklama