Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 1

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (384)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Podobná hříčka s časem jako Los Cronocrímenes (ne, není to spoilerování pointy, toto je ve filmu jasné velmi brzo; a ani ten čtyřminutovej trailer nevyžvanil úplně všechno), podobné prostředí jako Death Ship a podobně diskutabilní rozuzlení jako v Dokonalém úniku. A rozhodně to stojí za pozornost, protože Christopher Smith se každým filmem znatelně zlepšuje (i když mně se hodně líbilo již Metro) - tentokrát jsem v několika chvílích uvažoval dokonce o pěti hvězdách (když se odehrávalo první kolečko). Zas tak skvělé to nakonec nebylo, ale pocit po sledování mám veskrze pozitivní - ačkoli to bude chtít ještě minimálně jednu projekci, abych se ujistil, že ten film dává smysl... Několikrát jsem se při sledování přistihnul, že cítím podobně bezútěšnou "psycho" atmosféru jako u epizody Akt X Dead Calm. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

To zase jednou chtěl být někdo chytrý a mysteriózní. Výsledek je iritující, nudný a nesmírně hloupý. Vystresovaná, nesympatická kráva, v hlavní roli, mě srala celej film, ale jakž takž bych vše prominul, kdyby to alespoň dávalo smysl. Ale nedává. Ta smyčka nefunguje, postavy se chovají hypernesmyslně a já v duchu bezmocně žasl, jak až moc je to debilní. Scéna s taxikářem je až komická. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Opatrná čtvrtá hvězda za zdrcující finále, které dává celému filmu zcela nový rozměr. A také řeší několik základních problémů, které jsem chtěl filmu vytýkat. Skoro by se na to chtěl člověk podívat dokonce znovu, aby zkontroloval, zda mu neunikly nějaké zajímavé detaily, které by třeba vyřešily i zbytek nesrovnalostí. Ale jen skoro, protože jakkoliv byl v určitém ohledu přístup k populárnímu subžánru v tomto filmu svěží, z děje i postav se v klaustrofobickém prostředí lodi dalo podle mě vytěžit více. Takto Triangle trpěl i přes fajn napjatou atmosféru určitou nepříjemnou stagnací. Melissa George svou roli zvládla s přehledem, zbytek osazenstva byl slabší. 7/10 ()

petero 

všechny recenze uživatele

LOS CRONOCRÍMENES tu bol skôr. Triangle len kopíruje nosný nápad, tentoraz však so sexy ústrednou postavou a v inom prostredí. Na španielsky film tak odkazuje skoro totožným outfitom vraha. Nelogické správanie postáv tu viac vadí, hlavne keď sa k tomu pripletú WTF momenty typu hodenia brokovnice do chrbta alebo napichnutie na držiak. Na druhej strane scéna s terasou plnou mŕtvol tej istej osoby je parádna ale aj tú vlastne Christopher Smith odkukal z RESIDENT EVIL EXTINCTION. Akoby sa snažil posunúť svoju tvorbu do niečoho serióznejšieho, no kopírovaním nedávno videného to nie je zrovna najlepší nápad. Je to proste béčkar a toho by sa mal aj držať. Evidentne mu dochádzajú nápady no našťastie jeho ďalší projekt napísal scenárista WILDERNESS tak dúfam že dostanem niečo čo mi nebude po celí čas pripadať ako déjà vu. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když chci psát komentář k „hororu“, nedokážu se ubránit od spoileru. Takže pokud si ještě neviděl, dál nečti, pravděpodobně zde prozradím pointu. Triangle mě překvapil svou atmosférou, protože se mi moc nestává, že bych hned zezačátku měla mandle zaražené v krku. Poté mě dorazil svou myšlenkou, páč mám ráda filmy na téma „časová smyčka“, jenže problém je v tom, že do hlavní role byla obsazena blondýna. Kdyby hlavní aktérku ztvárnila krásná, inteligentní brunetka s hnědýma očima a šibalským úsměvem s bydlištěm v Kladně, jistě by se začarovaný trojúhelník změnil v kosočtverec. Jenže to by museli tvůrci vymyslet zapeklitou pointu a na to neměli dost fantazie. A tak se blondýna stále dokola nedokázala ponaučit ze svých chyb a ukázala nám to, proč se o nich pořád vyprávějí vtipy. Z dobré myšlenky se tak stal hloupý film určený hlupákům, protože jim tvůrci hezky polopatě ukázali, co a jak se stalo. Bystřejší lidi, kteří už dávno věděli, jak to dopadne, se tak začali nudit. Takže moje počáteční nadšení odplulo s lodí, kde se stále dokola opakuje! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Loď Aeolus, kam Jess (Melissa George) a ostatní nastoupí, se jmenuje po starověkém řeckém vládci větru. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama