Reklama

Reklama

Neřízená střela

  • Velká Británie Wild Target (více)
Trailer

Victor Maynard je v duchu rodinné tradice profesionálním zabijákem. Dalo by se říci, že je ve svém oboru absolutní špička. Svou práci vykonává rychle, precizně a nezanechává žádné stopy. Jeho obličej nikdo nezná, dokonce ani jeho kolegové zabijáci netuší, jak přesně vypadá. Brzy oslaví 55. narozeniny, žije sám bez potomků a jeho matka se obává, že by mohl být homosexuální a nezanechat po sobě pokračovatele rodinné tradice. Jednoho dne dostává Victor zakázku na zabití mladé podvodnice a zlodějky Rose. Prodala svému zákazníkovi panu Fergusonovi padělaný obraz za 900 tisíc liber. Zdá se to jako snadný úkol, ale Rosino chování je naprosto nevyzpytatelné. Victor selhal. Victorova matka je velmi zklamaná a žádá syna, aby se svému zákazníkovi hned omluvil a svou chybu napravil. V tu dobu už má však Rose na mušce Fergusonův muž. Než však stihne Rose zabít, Victor ho zastřelí. Šokovaná Rose žádá, aby ji Victor chránil. Domnívá se, že je soukromý detektiv, a nabízí mu 30 tisíc liber týdně za svou ochranu. Nasedají do Rosina auta, kde však na ně čeká další zabiják. Toho si vezme na mušku mladík Tony, který se na místě činu vyskytuje spíš náhodou a ze svého konání je vyděšený. Victor v něm odhaluje velký talent, a vezme ho proto s sebou. Všichni tři se nyní musí ukrýt. Jako bezpečné místo určí Victor drahý hotel. Náhodou se v hotelu a na stejném patře ubytoval i Ferguson, kterého Rose podvedla. Ferguson si najímá nového zabijáka Dixona. Jeho úkolem je zabít Rose i Victora Maynarda. Úplnou náhodou Ferguson a jeho pomocník objeví Rose a Victora v hotelu. Okamžitě se za nimi vydají. Victor, Rose a Tony ujíždějí v malém mini cooperu, pronásledováni velkým mercedesem. Mají štěstí, jejich pronásledovatelé nezvládnou řízení, a těžce se zraní. Victor odveze Rose a Tonyho do svého domu na venkove. Zde budou všichni v bezpečí. Victor nabízí Tonymu, že mu poskytne zdarma šestitýdenní výcvik, a Tony rád přijímá... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (706)

cukorek 

všechny recenze uživatele

V týchto akčných komédiách je ozaj sa ťažké presadiť a to ešte, keď tam nemáte žiadne zvučné meno dobrého komika. Jonathan Lynn tentokrát zapracoval a po podarenej historke Môj sused zabijak vytvoril na pohľad jednoduchú, ale vtipnú idylku o nájomnom vrahovi," ktorý sa zamotal na vlastných šnúrkach svojich rozviazaných topánok ". Jednoducho tento veterný mlyn mal ten správny vietor, ktorý roztočil koleso zábavy (polovica pred a polovica potom a lepenie peniazi páskou, papagáj zapichnutý ihlicou a samozrejme matka s brokovnicou). Taktiež Rupert Grint sa vytrhol zo siete zvanej Harry Potter a touto hoci len vedľajšou úlohou u mňa zabodoval podstatne viac.70% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Agent 47 zestárl a ještě se zamiloval. Tak tahle představa mě dokonale rozesmívá a rozesmála mě i tahle komedie, která mi, nevím proč, atmosférou neustále připomínala Sklapni a zastřel mě. Ústřední trio je parádní, Grint mi začíná být celkem sympatický, k Emily netřeba slov a Bill ztvárnil čtyřicet sedmičku (nemůžu si pomoci XD) daleko zajímavěji než plešatej Olyphant. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Jmenuji se Victor Maynard. Je mi 54 let a pracuji jako nájemný vrah ..... Je to rodinná tradice. Teď má další zakázku. Krásnou Rose. A on spáchá hřích. Zklame klienta.... Téměř dokonalá první půlhodinka v lupičsko zabijácký komedii, říznutý romantikou. A i když později trochu ubere na tempu, je škoda, že takovýchto odlehčených komedií není mezi námi více. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Vymýšlím dárky pro nájemný vrahy. 2.) Poznám, proč je dobré znát svoji váhu. 3.) Mám střeleckej kroužek a nikdo nechce čistit zbraň. PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení, film ze staré školy inspirovaný všemi těmi francouzskými komediemi (už chyběl jen Belmondo). Bill Nighy má charisma na rozdávání, Emily Blunt každým dalším filmem ukazuje, že o téhle kočce ještě hodně uslyšíme, Martin Freeman skvěle úlisný a Rupert Grint v "době po Harrym" prokazuje kus komediálního talentu. Pro mě osobně jedna z nejlepších komedií, co jsem v poslední době viděl, o to větší překvapení, že jsem o tomto filmu neměl skoro žádné info. "Jak se daří tvému bodyguardovi?" "Nejraději bych ho odpojil od přístrojů." "Výborný nápad, tak to udělej." "Ne, má zaplaceno až do konce měsíce."... "Mučili tě, viď?" "Ne, hned jsem jim řekla tvojí adresu." "Hodná holka." :-) :-) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Solidně natočená oddychovka prošpikovaná typicky britským humorem s nádechem ironie a nadhledu, která těží zejména z námětu a sympatického hereckého obsazení. Ústřední trio si nemohlo být snad více nepodobné - profesionální zabiják, podvodnice a náhodný chlápek - a přitom se jim nějakým způsobem daří být na útěku před zabijáky. Ve snímku je spousta vskutku humorných scén, a nechybí zde ani akce a špetka romantiky - přesně taková směsice žánrů, kterou mám fakt rád. Zkrátka milá jednohubka na volné odpoledne, u které se člověk pobaví a odpočine si. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Gorila Mike (Gregor Fisher)  se ve 42. minutě v obleku pořádně zmáchá ve vaně, kde hledá své ustřelené ucho. Když ale za moment vyběhne z hotelu, je jeho oblek naprosto suchý. (rikitiki)
  • U záběrů při jízdě autem je na hercích ve vozidle vidět stále stejné světlo a stíny, přitom pozadí a okolí auta se různě mění. Je tak patrné, že byla použita zadní projekce. (Pyron)

Reklama

Reklama