Reklama

Reklama

Obsahy(1)

10 ročný Jimmy žije na vzdialenej farme spolu so svojimi rodičmi a troma mladšími súrodencami. Jeho otec je kamionista a preto býva často mimo domu. Jimmy si jedného dňa všimne, že s jeho každodenne stresovanou matkou nie je čosi v poriadku a upozorní na to otca, ten ho však uchlácholí s tým, že na jej správaní nie je nič neobvyklého. Počas jedného večera, keď otec musí opäť odísť s nákladom, sa matkin duševný stav výrazne zhorší - prepadne popôrodnej depresii a rozhodne sa zavraždiť svoje deti. Jimmy rýchlo rozozná, že nepríčetná beštia, ktorá sa mu snaží siahnuť na život dávno nie tou matkou, ktorú tak miloval a preto musí s psychotičkou zviesť nerovný boj o prežitie. (Karamanlis)

(více)

Recenze (151)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný horor. Jednání děcek, když zohledním jejich věk, je asi nejreálnější, co jsem viděl. Každopádně tata se na konci chová jak absolutní debilek. Chudák kluk a o to víc, když je to podle skutečnosti. Čistého času má ten film asi 70 minut, ale vůbec to neškodí, ba nopak, bez zbytečných okolků jde k věci a pěkne z prudka. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zvláštní. Nechápu, kde se stala chyba, ale na jednu stranu mě tenhle film poněkud nudil a na druhou stranu mi v něm některé scény přišli skvělé. Navíc matka pak byla správně psycho, stačilo jen, aby méně "hláškovala" a neměl bych jejímu hereckému výkonu co vytýkat, ale i tak mě ten film prostě nudil. I přes tu krátkou stopáž. Možná jsem jen nebyl ve správné náladě a proto mě to nepohltilo, byť některé scény jsou fakt povedené. Proto nerozumím tomu, kde se stala chyba. Asi to bude chtít ještě jedno zhlédnutí, ale vzhledem k tomu, že to ve mě nějaké výraznější dojmy nezanechalo, asi to nebude zrovna brzo. 3* ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Matce po porodu jebne v palici a po odjezdu manžela na farmě vyvraždí všechny děti, slepice, prasata, krávy i farmáře od vedle. Nic víc, nic míň. Na jednu stranu fajn autentická podívaná, celková proměna matky v psychopatku a místy realistická atmoška, ale na druhou stranu je to strašné béčko s otravným televizním lookem, ve kterém není prostě nic navíc. A scény zabití děti jsem čekal více explicitní, krvavé a celkově jsem doufal ve větší jatka. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Po technickej stránke nemám takmer žiadne námietky: nádherná kamera, zručná réžia, kvalitný a sympatický herci či dobrý výber hudby...tu sa skutočne nemáme o čom baviť. Ale kde je preboha tá "hororová pecka", ktorú tu ospevujú niektorí moji kolegovia? Kde sú tie napínavé atmosferické pasáže a scény siahajúce do extrému? Ja som ich SKORO nikde nevidel. Áno je to dobrý horor/thriller a má to aj dobrú zápletku, ale nič viac než mierny nadpriemer od toho nečakajte. Dá sa povedať, že Baby Blues je až tuctový horor akých boli a budú nakrútené mraky. Pár momentov síce skutočne stojí za to a aj mňa pri nich (ne)príjemne mrazilo, nuž ale bol som navnadený na omnoho viac. Nemôžem si pomôcť, u mňa vládne viac sklamanie ako spokojnosť. 60 %! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TATI, S MÁMOU NENÍ NĚCO V POŘÁDKU. CELOU DOBU JE JAKÁSI SMUTNÁ...“ /// A přitom, kdo by to byl řekl. Zvlášť, když už tři parchanty zvládla! Inu, tak dlouho se štěká do boudy, až se … Vono není moc času (dobrá stopáž!) a tak mamka jen v rychlosti přejde ze stavu absolutního zhroucení do schizofrenie. Nastává večer a čtveřici parchantů čeká jedno velký stand-up šou. Milovníci zvířat můžou bejt v klidu, ale všichni co si myslej, že děti by se měli hlavně učit žít šťastnej život, asi budou nechápavě kroutit nejen hlavou. Jednoduchá, nízkopudová a ne moc vynalézavá záležitost. Vidle, sekáček, když se někdo chová jako debil, můžete to svýst na to, že je to děcko. Místo aby mě to bavilo, tak to pěkně sere. Teda všichni mě serou. Emoce žádný… Ó Dio – to je píčovina! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám film, kterej by nahradil antikoncepci. 2.) Stará je těhotná a já nevím, čemu by se děcka měli věnovat ve volným čase. 3.) Thx za titule ,,ricci.s“ a ,,Muf88“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Vo Veľkej Británii vyšiel film pod názvom The Cradle Will Fall. (FREEWHEELER)
  • Film je inšpirovaný skutočnými udalosťami z 20.6.2001, kedy Američanka Andrea Yates utopila vo vani svojich 5 detí. (FREEWHEELER)

Reklama

Reklama