Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Okrem zopár krvavých gore scén nemá tento film čo ponúknuť. Réžia a kamera sú na slušnej úrovni avšak scenár je jedno veľké klišé. Podobných filmov tu bolo už niekoľko a neraz v kvalitnejšom balení. Celý ten hodinový boj o ľudský život mi príde nezaujímavý, keďže nemáme možnosť s hlavnými hrdinami sypmatizovať a držať im palce. A samotná brutalita bez poriadneho príbehu aspoň mne k spokojnosti nestačí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Norský Pach krve bez incestního pozadí, i když v těchto venkovských končinách člověk nikdy neví.. Rovdyr (Dravci) nevnáší do žánru prakticky žádný osobní vklad, kamerový filtr působí jako by nedávno poblíž explodoval vulkán a pokud vám nestačí k satisfakci krátký záběr na vyhřezlá střeva a rozstřelený kotník, musíte se smířit s tím, že jediný nadstandard přináší hudba se zvukem (ruchy, šumy, či lesní roh jako předzvěst honu ve vidlácké leči).. Shadwellova výstižná teze tentokrát pochopitelná i pro širší čtenářskou obec, ale co třeba takový seriál Chalupáři? Ustřelil snad někdo z místních buranů panu Humlovi hlavu brokovnicí s upilovanou hlavní? Nebo ho Bohouš Císař análně zprznil před orchestrionem a pak mu loveckým nožem vyndal útroby? Kdepak, není to vždy pravidlem… ()

Reklama

panjosef 

všechny recenze uživatele

Místy je to docela slušně brutal. Na pomezí lesního slasheru a syrovýho hixploitaion. Z Norska chodí samý kvalitky a tohle není výjimka. Banda mladejch, lesy, buran magoři s nožema a flintama, dobrá atmosféra, všechno klape správně jak má. Level násilí je tady celkej slušně povolenej, záběry typu ustřelenej nárt nebo vyvrhování střev vypovídají za vše. Bandička našich hrdinů tentokrát nejsou takoví pohodáři jako v dalším aktuálním norským masakru Fritt Vilt, hádají se, nemají se zas tolik rádi, jsou uhádaní, arogantní atd., ale jakmile začnou být pronásledovaní tak se hned sympatie obracejí na jejich stranu. Slušnej standard z krásné země. 8/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film je Norsky a Česky ale původní znění neobsahuje české titulky, škoda. 17. Července 1974, zde máme jakýsi začátek, pak se děj přesune do současnosti. Čtyři mladí lidé, tentokrát Norové, si udělají výlet někam do norských lesů. Jsou nevychovaní ( v obchodě nepozdraví ) a hádají se mezi sebou. Proč se nám v podobných filmech nesnaží ty postavy ukázat spíše v tom dobrém světle, abychom pak mohli mít komu fandit, až je banda úchylů začne honit po lese ? Pokud mi je ukážou z té negativní stránky, přestanu jim fandit a jen tak ze srandy začnu tipovat v jakém pořadí zemřou. Smrt jednoho z nich mě rozesmála SPOILER - ten co byl přivázán ostnatým drátem ke stromu - KONEC SPOILERU - chudáček. Naprosto běžný děj, který jsme už viděli snad stokrát. Na dvd je nějaký bonus, ale ani mě nelákal a nepodíval jsem se. Originál dvd stálo dvacet korun, ještě že tak. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

tak na pokud by misto tech akteru nataceni,byli naplace skutecni herci,tak by hodnoceni bylo jiste jeste lepsi!Vykony lovcu me neustale pripominali nase stare dobre ceske myslivce s Chocking hazardu.Jinak pribeh neprinasi celkem nic noveho,prakticky se o pozadi toho vseho nic nedovime,ale film ma spad,krvavych zaberu dost,celkem uchazejicich!Alespon neco neamerickeho 50% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama