Reklama

Reklama

Návrat do Silent Hill 3D

  • Francie Silent Hill : Révélation 3D (více)
Trailer 1

VOD (1)

Už několik let je Heather na útěku před temnými silami. V den svých osmnáctých narozenin, po strašných nočních můrách a náhlém zmizení otce, si uvědomí, že už není tou Heather, kterou bývala. Toto nové poznání ji zavede hluboko do světa démonů a hrozí jí věčné uvěznění v Silent Hill. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (553)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zjišťuju, že jsem PC hry nehrál ze stejného důvodu jako verbal, možná jsem jen o trochu větší romantik a tak jsem s děvčaty byl spíš venku nebo to možná nebylo přirozenou vlohou k romantice, ale naši ani její(ch) nám nedovolili si se sebou hrát doma a na hotely jsem tenkrát ještě neměl a nemám na ně do teď, zato mám auto, pořád krásný oči a umím to už o něco lépe ... No nic, vraťme se do Silent Hillu, byl jsem tam podruhé a znovu se mi tam líbilo. Chlapík s pyramidou na hlavě, který mne minule naprosto okouzlil měl tady třeba daleko víc prostoru ke své bohulibé, ops, blbost, satanolibé činnosti se svým sekáčem, do panoptika podivných monster přibyla další a nechyběly ani slepé sexy sestřičky s nožíky..bavil jsem se tímhle lunaparkem příšer a tak jako mi u prvního dílu nevadilo, že to není příliš děsivé, tak tady mi to nevadilo ještě o trochu víc. Čtyři hvězdy tady tedy nejsou z romantických důvodů jako u jedničky:) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Se Silent Hill to mám tak, že jsem jej už pěkných pár let před premiérou netrpělivě očekával a doslova každou sebemenší novinku hltal s velkým nadšením, když byl uvolněn první obrázek (tuším, že z prostředí kolotoče), zaplesalo mé srdce radostí- druhý díl filmu bude podle mé oblíbené třetí hry! :) Pak však začaly přicházet zprávy, které mě začaly nepříjemně nahlodávat, po shlédnutí traileru a ohlášení, že se pojede ve třidéčku, mé nadšení opadlo definitivně. Realita je však ještě horší, tohle totiž má se Silent Hill společného fakt setsakra málo. Představitelky Heather a Claudie jsou vybrány skvěle, potěšila i originální hudba, ale to je tak vše. Na sílu zasazení Pyramid Heada postrádá smysl (závěrečná scéna vyloženě trapná) a celkově je děj snímku velmi nezáživný a zkratkovitý. Co však filmu schází ze všeho nejvíc (narozdíl od svého předchůdce a samozřejmě i hry) je atmosféra- a to je jeho prohra největší. Zklamání roku, 1* ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Kolik se oproti jedničce přidalo na kvantitě (zejména počet příšer) se dvojnásob ubralo na kvalitě scénáře a dějové linky. Bubáci tady skákali jeden za minutu, zatímco strach nepřišel ani jednou a místy jsem se až styděl, jak stupidní to ve výsledku je a jak nesmyslný scénář Bassett napsal. Kit Harington (jeden z jeho prvních filmů) tady byl víceméně do počtu a dívat se hodinu a půl na Adelaide Clemens bledou jako stěna, která očividně nemá tušení, jak zahrát jakékoliv emoce, nebylo úplně nejšťastnější. Oproti prvnímu dílu neskutečný propad dolů a jediné, co tady vidím pozitivně, je vysvětlení návaznosti na první díl, ale tím to končí. Tragédie, nebrat. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Ned Stark má po první sérii Hry o trůny volno a Jon Sníh má pauzu, takže Silent Hill podruhé. No, poprvé bylo líp. Nicméně vybydlený a doutnající hornický zapadákov má svoje kouzlo i bez joysticku. P.S. A to jsem neseděl se ségrou v multikině s 3D brýlemi na vodnaté hlavě a nehýkal jako pyča: "Jéééé!" ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $17,529,157Tržby Celosvetovo $54,700,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,437,091 //počet predaných kusov 71,386Tržby za predaj DVD v USA $3,715,226 //počet predaných kusov 121,568║ Ten nižší rozpočet je citeľný v rámci trikov, príbeh ani samotná atmosféra už nie je to pravé čo urobilo prvý film takým sklúčujúcim, desivým a vizuálne strhujúcim, toto je taká zbytočná samoúčelnosť. /40%/ ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Na hudobnom doprovode filmu spolupracoval aj Akira Yamaoka, hlavný skladateľ hernej série "Silent Hill", rovnako ako aj v predošlom filme Silent Hill (2006). (Janko_Vlyrd)
  • Kit Harington (Vincent) sa pokúsil po tom, čo dostal túto rolu, hrať počítačové hry "Silent Hill", aby lepšie chápal dej filmu, v ktorom išiel hrať, lenže prestal s tým, pretože hry považoval za príliš strašidelné. (8HitBoy)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)

Související novinky

Od fantasy zpátky k hororu

Od fantasy zpátky k hororu

28.11.2010

Touhle cestou se ubírá kariéra britského sympaťáka Michaela J. Bassetta (foto). Není divu – Solomon Kane byl sice fajn, ale (i díky neuvedení v amerických kinech) na sebe nevydělal a na původně… (více)

Silent Hill pokračuje

Silent Hill pokračuje

08.11.2010

„Neexistují kvalitní filmové adaptace počítačových her,“ tvrdí někteří. „Kromě Silent Hillu,“ kontrují jiní. Na dvojku úspěšného hororu z roku 2006 se čekalo hodně dlouho. Christophe Gans má ale… (více)

Anderson kráčí v Bollových stopách

Anderson kráčí v Bollových stopách

17.11.2009

Přinejmenším co se posedlosti adaptacemi počítačových her týče. Právě v těchto dnech natáčí Paul W.S. Anderson v Torontu čtyřku Resident Evil s podtitulem Afterlife. Ale už má samozřejmě další plány.… (více)

Do vězení, z vězení

Do vězení, z vězení

01.10.2009

Tento týden se roztrhl pytel se zprávami kolem vězení a vězňů – těch filmových i těch skutečných. Jak už určitě víte, ve Švýcarsku byl za své 30 let staré hříchy zatčen Roman Polanski a bude to mít… (více)

Reklama

Reklama