Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad som nedal filmu už pekne dlho. A aj keď viem, že tento film je určený len pre malé decká, pre ktoré to môže byť film vďaka ktorému budú chcieť vedieť viacej o tom sympatickom činskom ujovi, tak jednoducho filmu nemôžem odpustiť prízemnosť, priehladnosť, nudnosť a vlastne celý ten kult Jackieho Chana, ktorý sa tu jednoducho nevyskytuje. Všetko to čo mám na ňom rád sa tu nenachádza. Schwarzenegger a Diesel to zvládali v podobných úlohách podstatne lepšie. Plus hlavný záporák neznesiteľný, rovnako ako všadecítiaci nízky rozpočet. Ak už deti a Chana, radšej Bo bui gai wak, ktoré má aspoň tempo, vtip a určitý nábeh na guilty pleasure. Toto je strata času. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Asi se nikdy nestane, abych filmu s Jackie Chanem napálil plný počet. Ani tenhle film nijak nevybočuje z jeho americké anabáze. Chan stárne a jeho dřívější "gumové" eskapády už dávno vzaly za své. To samé platí o ději, který je jednoduchý a úderný jako máchnutí plácačkou na mouchy. Zpočátku jde příběh jako vždy na oko cestou opačnou. Děti muže ze sousedství v oblibě moc nemají, tedy v tomto případě jedno ze starších dětí, ale jejich mámě se zamlouvá. Pak už se ničeho překvapivého nedočkáme. Agent tajné služby s utajenou identitou dostane na starost hlídání dětí, zlikviduje nájezd padouchů a všichni si padnou kolem krku. Dost obehrané schéma. A jak je u Chanových filmů zvykem, v titulcích následují zkažené scény. Chan v podstatě žije z průměrných až podprůměrných filmů. A jako chůva se poměrně osvědčil. Klady: zpočátku film vypadá jako dobrá komediálně akční jízda + poměrně dobré herecké obsazení + Levant se v komediálním žánru orientuje. Zápory: akčních scén je pomálu - recyklovaný a schematický scénář - Jackie Chan už není pružný jako dřív - silně předvídatelný vývoj děje - nečekaně málo nápaditá choreografie akčních scén - průměrné vyznění. 40% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To je, kurva, doufám jen nějaká sranda! Trapný a nepovedený aprílový žertík!!! Už to vypadá, že každou význačnější akční ikonu nakonec postaví proti tomu nejnemilosrdnějšímu protivníkovi, proti dětem. Z trojice Schwarzenegger, Diesel, Chan z toho nakonec Vin Diesel vychází nejlépe. Chan nejhůře. Naprosto úchylný ultrakýč, trapný, suchý, stupidní, idiotský, až se mi nedostává invektiv. Pokud nebylo trapně Jackie Chanovi, tak mě ano. Tu jednu hvězdičku pouze za akční scény (ono tedy nejsou nic moc extra, ale v porovnání s tím ostatním díky alespoň za ně) a mámu v leopardím převleku. ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní dno zábavy, škoda že i Jackie se upsal infantilnímu béčku, které ani on nezachrání! Já mám rodinný komedie rád, ale tahle béčková produkce mě neskutečně nudila, obsazení do vedlejších rolí totálně vedle, všichni vypadaj jak z levnýho porna, děti nepřiměřeně otravný a nesympatičtí. Tohle nemohu bohužel doporučit vůbec nikomu. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Že je to hrozná konina o tom nepochybuju, ale však je to zaměřené především dětem a infantilně zaměřeným jedincům, jako jsem já. Sice jsem místy nad stupidností některých scén koulel očima, ale co naplat, většinu stopáže jsem si užíval, stejně jako herci v čele s Jackie Chanem o těch capartech nemluvě. Prostě přijemná oddychovka na víkendové odpoledne, která si na nic nehraje a přes tunu obligátních klišátek, kterými je žánr rodinná-komedie standartně protknut (děj je předvídatelný až hanba), se na to příjemně kouká. Spokojenost. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • Natáčení začalo na konci října 2008 v Rio Rancho v Novém Mexiku a bylo dokončeno na konci prosince 2008. (ČSFD)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama