Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

(Rodinná) Bondovka...pro děti. Bohužel jen pro ty nejmenší. Ve filmu vystupují tři děti (odhadem 4,9,13 let), což má dětským divákům všech věků usnadnit idenfitikaci, ale nedejbože, abyste byli starší. Dospělé obecenstvo z toho nic mít nemůže, kromě dvou(!) krátkých akčních scén. Hlavní dějová linie vypráví o muži, co si musí vydobít respekt u tří dětí své přítelkyně, což se mu z nejrůznějších důvodů zprvu nedaří. V tomto tisíckrát viděném příběhu se také objevuje neskutečné množství nesmyslů a nelogičností, motivace postav jsou zcestné, scenárista vytváří oslí můstky, aby se něco dělo, ale je to hrozná křeč. Proč vlastně ty děti nemají Jackyho rády? Protože se blbě obléká a nosí hloupé brýle. A proč se vlastně blbě obléká a nosí hloupé brýle? Žádný důvod neexistuje, to jen autor scénáře nevěděl, jak to lépe napsat. Ve filmu je také dost násilně nastoleno množství situací, ve kterých může Jacky předvést svojí kondici (a úroveň trikového oddělení) ale opět, jejich přítomnost není nijak logicky odůvodnitelná. ___ Na 47:36 řekne evropská (běloruská?) špionka naprosto zřetelně "Bože můj", čímž se dostávám k tomu, že nechápu, kde si tvůrci filmu myslí že žijem, když proti CIA stále stojí agenti z bývalého Sovětského svazu. ___ A když už hrál hlavního záporáka Magnús Scheving, doufal jsem, že tam předvede víc svého atletického umění. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Chan už není co býval a tak jsem k tomu přistupoval, ale i tak jsem se dokázal bavit, největší výtku(když nepočítám naprosto příšernou hudbu včetně soundtracku) je straně špatnej herec Cyrus kterej tu je tak stranšně nesympatickej a odpornej a Till kterej se na roli Ruského mlátiče fakt nehodí, aspon že Chan je tu sympatickej a zachraňuje půlku filmu, a i ten záporák je dobrej. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale mě to překvapivě dost bavilo. Asi proto, že jsem očekával další srajdu typu "akční hrdina si musí vydělat na nájem, tak musí v jednom filmu hlídat děti". Z této kategorie jde ovšem o film velmi snesitelný, přece jenom nemusel Jackie klesnout tak hluboko jako Diesel nebo Hulk Hogan (i když ten je v háji pernamentně). Titulková scéna sestříhaná z Jackieho předchozích filmů je sice wtf, pak už je to ale celkem příjemná zábava pro celou rodinou se snesitelnými dětmi a opět nápaditou choreografií.50% ()

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to film nic moc, scénář je taky slabý, ale rozhodně lepší než nějaký Ochránce s Vin Dieselem. Když jsem viděl prvně trailer, řekl jsem si: JEŽIŠI KRISTE JACKIE, DO ČEHO SI TO SKLOUZL, ale nakonec jsem se příjemně bavil a to i přesto, že je to už několikrát okoukaný téma. Přesto jako fanouška Jackie Chana, za 4 hvězdy. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Skoro kopie filmu "Ochránce" s Vinem Dieselem. Ale tak hloupě pitomá... Jackie Chan ze sebe dělá pitomce, Billy Ray Cyrus je tam jen proto, že se veze na vlně své dcery Miley a i ostatní herci trapně přehrávají - hlavně ta malá kráva. A tvrdě ti kritizuji proto, že vím, že v tomto stylu se dají natočit kvalitnější rodinné komedie. PS: A ten trapný dabing ruského přízvuku... ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení začalo na konci října 2008 v Rio Rancho v Novém Mexiku a bylo dokončeno na konci prosince 2008. (ČSFD)
  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama