Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Berlínsky producent elektronickej hudby Martin, známy ako DJ Ickarus cestuje po kluboch po celom svete so svojou manažérkou a priateľkou Mathilde a chystá sa vydať svoj najväčší album. Všetky jeho plány však stroskotajú po tom, čo ho hospitalizujú na psychiatrickej liečebni kvôli nadmernému požitiu drog po jeho vystúpení. Berlin Calling je tragikomédia, poukazujúca na problémy a život v dnešnom Berlíne. (sonickaaaa)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Asi špatná konstelace hvězd, ale dokoukala jsem to až na třetí pokus a to se mi hrozně nechtělo. Dvakrat jsem to dávala při cestě busem směr homeland, ale pokaždý jsem u toho vytuhla, což se mi stává zřídka a na třetí dodívaní jsem se neskutečně překecávala. Není to špatně natočený, ale neosloví to asi každého. Komu se to líbilo, doporučuji podobný film http://www.csfd.cz/film/209030-its-all-gone-pete-tong/ ()

ryoga 

všechny recenze uživatele

Škoda že takých filmov tohto typu nie je viac... Berlin Calling je film ktorý by som dokázal pozerať asi stále dokola.. Má výborný soundtrack.. a Paul Kalkbrenner je vynikajúci aj ako herec v tomto filme a aj ako DJ v reálnom svete.. čo viac dodať... stretnút sa na nejakej akcii kde bude hrať Paul Kalkbrenner a vypočuť si jeho Sky and Sand - najlepší song z filmu... :-) Odporúčam každému kto videl jeho film zažiť ho naživo na koncerte. Mal som tú česť a bol to naozaj hudobný zážitok :) ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Fantazie ! Konečně někdo natočil film z prostředí techna tak jak mý vypadat. Paul Kalkbrenner hraje neuvěřitelně a skutečně. Jako kdyby všude byla skrytá kamera a Paul vše zažíval na vlastní kůži. Paul Kalkbrenner taky pro snímek sloužil soundtrack a můžu říct, že díky Berlin Calling má dalšího fanouška. Soundtrack je nadpozemský. Minimal ! ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Kalkbrenner prekvapil. Ani nie tak skvelou hudbou, ako skôr parádnym hereckým výkonom - na neherca. Stohr zvláda film dobre ukočírovať a to už od kamery, castingu až po viacero obrazových nápadov. Celkovo je Berlin Calling lepšie ako Human Traffic no najlepšie filmy s drogovou problematikou ani zďaleka nedosahuje. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tuhle recenzi by za mne nejlépe napsal (či zazpíval) Ladislav Vodička, jen ho trochu poupravím. Takže .. _____________ Tam kde se pouští desky já jednou jsem stál / když jeden mladej DJ na svou práci lál / a slyšel jsem jak říká, že už chtěl by mít klid / než po nocích se za mixákem dřít / předskokanem té noci byl náhodou starej Voda / ten je starší než sám čas / povídá: hochu, jak dlouho už hraješ za tou škatulí? / víš, já hrál snad všude, kam dovezly mě čtyři kola / a ty tu brečíš nad tou jedinou jízdou / já jsem najezdil tisíce kilometrů a můžeš mi věřit, když ti tady povídám / DJ, ten tvrdej chleba má .. // .. musí znát gramec, sampler a mixážní pult / techno, breakbeat .. a mít volume vyhulený furt / notebook, vinyl, pitch fader a midi / beaty, loopy, před stejdží lidi / pořádný tracky, ionťák, jointa / éčko, piko, tripa, haš, koks / špunty, sluchátka, to dobrej DJ zná / já vím, že DJ tvrdej chleba má .. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • O soundtrack se postaral známý hudebník Paul Kalkbrenner, který se mimo jiné ujal ztvárnění hlavní role a dotváření scénáře. (Peat)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno