foto

Corinna Harfouch

  • nar. 16.10.1954 (63 let)
    Suhl, Durynsko, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 So was von da
Wer hat eigentlich die Liebe erfunden?
2017 Bella Block - Am Abgrund (TV film)
Die vermisste Frau (TV film)
Fakjů pane učiteli 3
Viel zu nah (TV film)
2016 Emma nach Mitternacht – Frau Hölle (TV film)
Holly
2015 Jack
2014 Der Fall Bruckner (TV film)
2013 Finsterworld
Loutka
2012 3 Zimmer/Küche/Bad
Co zbývá
Ihr Brief zur Hochzeit (studentský film)
Měsíčňan
Schmidt & Schwarz (TV film)
Tatort - Ballade von Cenk und Valerie, Die (TV film)
2011 Hledání Simona
Kein Sex ist auch keine Lösung
Neviditelná
2010 Tatort - Schön ist anders (TV film)
Vražda Katjy Weissové (TV film)
2009 Ein Dorf sieht Mord (TV film)
Hand in Hand (TV film)
Juliino zmizení
Tatort - Vermisst (TV film)
This Is Love
Whisky s vodkou
2008 Berlin Calling
Das Duo - Verkauft und verraten (TV film)
Im Winter ein Jahr
Meine Mutter, mein Bruder und ich!
2007 An die Grenze (TV film)
Teufelsbraten (TV film)
Volně podle plánu
Zproštěn viny
2006 Elementární částice
Eva Blond: Epsteinovo dědictví (TV film)
Eva Blond: Šestý smysl (TV film)
Helen, Fred und Ted (TV film)
Místo činu: Venkovská idyla (TV film)
Parfém: Příběh vraha
Silberhochzeit (TV film)
Wut (TV film)
2005 A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu
Róza
2004 Bibi Blocksberg: Tajemství modrých sov
C(r)ook
Die fremde Frau (TV film)
Eva Blond: Takový je život (TV film)
Eva Blond: Trpaslík v úschovně zavazadel (TV film)
Pád Třetí říše
2003 Hamlet_X
2002 Erkan & Stefan gegen die Mächte der Finsternis
Eva Blond I: Vrah vynáší rozsudek (TV film)
Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
Gebirtig
Malá čarodějka Bibi
Verrückt nach Paris
2001 Dvojí nasazení Berlín (TV film)
Monstrum, Das
Místo činu: Ludwigshafen - Záchvat násilí (TV film)
Vera Brühne (TV film)
2000 Fandango
Jetzt oder nie - Zeit ist Geld
Stunde des Wolfs (TV film)
1999 Bis zum Horizont und weiter
Die Wand
Grosse Bagarozy, Der
Grüne Wüste
1998 Das Mambospiel
Sólo pro klarinety
1997 Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
Klepání na nebeskou bránu
Teufels General, Des (TV film)
1996 5 Stunden Angst - Geiselnahme im Kindergarten (TV film)
Das Tor des Feuers (TV film)
Der Ausbruch (TV film)
Gefährliche Freundin (TV film)
Mýlit se je chlapské
Sexy Sadie
Verdammt, er liebt mich (TV film)
Wer anhält stirbt (TV film)
1995 Das Versprechen
Ärzte: Weiß wie Schnee - Rot wie Blut (TV film)
1994 Abschied von Agnes
Charlie & Louise - Das doppelte Lottchen
Stockholm Marathon
1993 Goldstaub (TV film)
Inge, April und Mai (TV film)
Místo činu - Hra s ohněm (TV film)
1992 Die Spur des Bernsteinzimmers
Thea und Nat
1991 Hüpf, Häschen, hüpf oder Alptraum eines Staatsanwalts (TV film)
Tangospieler, Der
Zwischen Pankow und Zehlendorf
1988 Herečka
Pestalozziho hora
Poslední kapitola
Treffen in Travers
Yasemin
1987 Der Kleine Staatsanwalt
Wengler & Söhne
1986 Dům u řeky
1983 Verzeihung, sehen Sie Fußball?
1981 Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
1980 Polizeiruf 110 - Vergeltung? (TV film)

TV seriály

2015 Blochin (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2002 Burning Wall, The
2000 Bernd Eichinger - wenn das Leben zum Kino wird (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace