Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Sammya 

všechny recenze uživatele

Ale tak dalo se, je prostě úplně běžná a průměrná romantická komedie, plná klišé a očekávaných zvratů. Vlastně to byla docela nuda, ale dokoukat se to dalo. Zbožňuju Joshe Duhamela, ale teda jeho role v těhle filmech jsou pořád stejný. Škoda, že ten Lee Pace tam byla jen asi minutu. Dopadlo to přesně tak, jak jsem čekala už od začátku, bylo úplně jasný, že to vrácení toho žetonu s nim nic neudělá. Ale teda musím říct, že ta hlavní postava jednala hrozně nelogicky, Mě kdyby stalkovali 4 chlapi až tak, že se mi vloupají do bytu, tak prostě zavolám policii a nazdar, teprv pak řešim nějaký mince. Toho utíkání pro komický efekt tam už prostě bylo moc. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Romantika? Tak o té se tady jenom mluví. Humor? Záleží na tom, čemu se rádi zasmějete. Pokud jsou to scény, kdy pořád někdo někam padá nebo do něčeho naráží, pokud Vás rozesměje kněz, který tancuje breakdance, tak potom se u Rande v Římě smíchy potrháte. Mě to teda přišlo značně ubohý. Problém je už v ústředním páru. Zatímco Josh Duhamel je aspoň relativně sympaťák, tak Kristen Bell jakýkoliv šarm nebo charisma schází. Její postava je jen totální naivní blbka. Navíc se k sobě tihle dva absolutně nehodí. Je jen smutné, že se tomuhle blábolu propůjčil Danny DeVito. Tohle je ztráta času, víc romantiky si užijete u záznamu z jednání Poslanecké sněmovny a určitě se aspoň zasmějete. ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Tuctovej americkej romanťák s prapodivnou zápletkou o Římskej fontáně. Nemá cenu rozebírat o co jde, je to blbina. Film není moc vtipnej, vedlejší postavy jsou spíš trapný než vtipný (až na Danny DeVita) a ani s romantikou to není žádná sláva, bže mezi hlavní dvojicí se žádná velká chemie nekoná. Kristen Bellová pořád někam utíká, (kdyby radši chtěla zdrhnout do ňákýho jinýho filmu...) a Josh Duhamel mohl dostat trochu větší prostor. Nejvíc mě bavil Danny DeVito, ale to se dalo čekat, páč tohohle skřeta mám hodně rád. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mohla to bejt parádní komedie. Využít těch blbců, co se do hlavní herečky bezmezně zamilujou. Jenže to by to nesměli bejt Američani a nesměli by z toho udělat jednu velkou romantiku, která tenhle film šíleně sráží. Je těžký ale v dnešní době natočit něco zajímavýho a ještě těžší je to s komedií. Tady by to ale dokázala, jen by se toho museli ujmout trošku jinak a s trošku jiným smyslem pro vtip a ne romantiku. ()

danielK 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se tvůrci snažili vrátit se do komedie starých časů typu "Jak ukrást Venuši". Já ty komedie miluju, nápad oceňuji. Bylo to nenucené a milé - malé žluté auto, krásný Řím...škoda jen, že potenciál nebyl využit naplno. Kristen Bell je totiž skvělá komediální herečka, která vždycky v každé situaci vypadá skvěle a přirozeně, Josh Duhamel je kus chlapa, na kterého chtěli nalákat hlavně dámskou polovičku, Danny DeVito je taky moc fajn. Považuji to za mnohem lepší věc než třeba podobné Dopisy pro Jůlii. A soundtrack je taky pohodovej v čele se skvělou písničkou od Taylor Swift. Pro mě to komedii splňuje, určitě by zaloužila alespoň 65% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Při natáčení scén ve fontáně měla Kristen Bell pod šatami nohu obalenou pytlem na odpadky, protože měla na noze spáleninu 2. stupně, na kterou se nesměla dostat voda. Úraz se jí stal při jízdě na motorce s Daxem Shepardem. (ter.s)
  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)
  • Když Beth (Kristen Bell) stojí ve fontáně lásky a povídá si se sochou, drží v ruce lahev šampaňského, když se ale otočí k soše zády, najednou je lahev položená na okraji fontány. (Mia...)

Reklama

Reklama